En spennende dag: Egg-blåsing & amming, SAMTIDIG! -& Besteforeldredag

Igår var det en variant av den berømte ha-med-dagen i barnehagen til de to mellomste, nemlig besteforeldre-dag! Nytt av året, var at barna og besteforeldrene skulle ha påskeverksted. Hvert barn måtte ta med 6 (!) utblåste egg. Det vil si, ikke mindre enn 12 egg som jeg måtte blåse ut! Jeg kan ikke huske sist jeg blåste et egg! Stakk hull oppe og nede på egget med en tegnestift.(jada, jeg skjønner i ettertid at hullet må være relativt mye større en det…) Jeg blåste og blåste til jeg ble svimmel, men ingenting skjedde. Heldigvis fikk jeg god hjelp av Daniel, som sa jeg måtte ha et myyyye større hull. Med et større hull gikk det bedre, men fortsatt ganske tregt, syns jeg. Etter 6 egg vurderte jeg å gi opp hele blåsingen… Det var nemlig ikke så lett å blåse egg og amme, samtidig. (Når man itillegg glemmer ammeinnlegg, så blir det vått…)

Amming og egg-blåsing! Multitasking på høyt nivå!

Amming og egg-blåsing! Multitasking på høyt nivå!

image

 

 

Jeg er glad det ikke er påskeverksted hver dag! Denne blåsingen gjorde meg helt utslitt 😂 Regner med at jeg vil glemme det, når barna kommer hjem igjen med flotte, malte og pynta egg 🐤 Jeg tipper halvparten av eggene, knuses av Jonathan før han rekker å male på dem og tviler på at han er veldig interessert i å male 😜

Resultatet!

Resultatet!

Ettermiddagen: Bestefar og guttene kom hjem, med 12 malte påskeegg! Ingen knuste! (Kanskje fordi Jonathan ikke var veldig interessert i verken egg eller maling. Men vafler derimot! Det var veldig populært…) For noen år siden tenkte jeg på mamma og pappa, som alltid gledelig tok imot alle ting vi lagde på skolen/i barnehagen. Hver påske kom de samme påskeharene vi hadde laget, frem. Det er mye sjarm i det barna lager! Uansett om det er tegninger, kopper de har pyntet, egg, julenisser de har laget. Jeg blir ordentlig glad når jeg ser hvor stolte de er over det de har laget! På lekerommet deres henger de fineste tegninger og kunstverk. De aller fineste tegninger er rammet inn! Ellers har jeg samlet mye i permen deres. (Et lite tips: Jeg en egen plastmappe/perm til hver av de, hvor jeg legger de fineste tingene de lager og det jeg virkelig vil ta vare på)

Mikke Mus by Daniel 4 år!

Mikke Mus by Daniel 4 år!

Lekerommet til guttene er dekorert med fine, fargerike tegninger/malerier!

Lekerommet til guttene er dekorert med fine, fargerike tegninger/malerier!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.