Dagens komplimentent, fra gynekologen?!

Det er ikke bare Markus som skal på kontroller, oppfølging eller nye undersøkelser. Jeg har hatt min 6 ukerskontroll også. Som vanlig, var jeg hos gynekologen. Jeg tar celleprøve av livmorhalsen årlig, så det var like greit å slå to fluer i en smekk. Denne gangen var det en ny dame, han som har fulgt meg de 3 siste svangerskapene sluttet nylig. (Han kunne vel i det minste vente 1,5 mnd før han sluttet? Og møtt Markus, som han tross alt hadde sett mange ganger på den lille skjermen sin før… Men jammen var det viktigere for han å starte egen praksis… OK, om du ikke skjønte det, så var jeg ironisk) Den nye damen var veldig hyggelig, hun, Hun spurte om fødselen, om jeg hadde tenkt på prevensjon osv. Jeg tok blodprøver, ble veiet og målte blodtrykket. Noe overraskende hadde jeg litt høyt overtrykk! alle svangerskapene har blodtrykket mitt vært stabilt lavt ca 100 på 60, men det går alltid opp etter fødselen.

Dagens kompliment?

Dagens kompliment?

Så var turen kommet til selve undersøkelsen. Celleprøven ble tatt. Hun tok UL. Livmoren hadde trukket seg fint tilbake og fått normal størrelse igjen. Eggstokkene (?) så fine ut. Plutselig sier hun «her er det mange, fine egg igjen!» Jeg ble litt satt ut der jeg satt/lå. Hun avsluttet med å si at «man kan ikke se på underlivet ditt at du har født 4 barn!» Var dette dagens kompliment? 😂

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.