Ble gulpet og tisset på & KANELSNURRER før frokost og Tante PLUTO-kos! (nok en HELT vanlig dag)

Det er lite som slår å våkne opp til en blid, baby som bare smiler til deg! Selv etter en kort natt med alt for få timer søvn – vi hadde besøk igår kveld. Ikke en gang at han gulpet litt på meg og tisset på meg, la en demper på stemningen imorges. Sebastian og Jonathan var meget medgjørlige de og, de fikk nemlig servert kanelsnurrer av Robert før frokost. Ikke rart stemningen var på topp da! Jonathan fortsetter med eksperimentet «hvor mye kan jeg stappe inn i munnen«! For øvrig lukter kanelsnurrer i likhet med sjokoladepålegg, mye mye mye bedre enn kaviar i håret …

Eksperimentet fortsetter...

Eksperimentet fortsetter…

image

Sebastian, Jonathan, Markus og jeg dro en tur til bestefar og Tata. Tante Pluto skulle ikke fly hjem før på ettermiddagen, så da hadde vi noen timer sammen før hun måtte dra. Det er ikke barebare når guttene inntar Bislett: støynivået stiger flere hakk og leker rotes ut, det bygges, det akes, det spises og herjes til den store gullmedaljen! Bestefar og Tata hadde mer enn nok med å henge fingrene i 😂 På ettermiddagen var Veronica en tur innom. Det har vært en deilig, avslappende søndag. Hva har du gjordt idag?

3timer hos bestefar – i bilder:

imageimage

imageimageimage

Tror jammen bestefar koste seg med byggingen og!

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.