Barne TV = skummelt?

Før jeg ble mamma selv, mistenkte jeg at mange foreldre brukte de 30 minuttene Barne-TV varer, til å slumre. Til å få seg noen etterlengta minutter med øynene lukket. Men sånn er det ikke her i huset. Ikke enda ihvertfall.

Jeg så kanskje mye på Barne-TV da jeg var liten, men det kan ikke være noe sammelignet med så mye Barne-TV jeg har sett de siste årene! Barne-TV tiden her er nesten hellig. Hele gjengen sitter samlet og gjerne mest mulig oppå hverandre, i sofaen. Alle følger vi ivrig med og det gjettes på hvilket film som kommer som neste og hvem som er dagens programleder. Det jubles ellevilt når en av oss gjetter riktig! Jeg må ærlig innrømme at det ikke er alltid  jeg følger like godt med, men jeg nyter å sitte sammen guttene likevel. Det er moro å se engasjementet deres. Gleden. Entusiasmen.

Når det er sagt, så må jeg si at jeg kunne ønske de kunne utvide horisonten noe når det kommer til hva de vil se på. Daniel ser stort sett på Kicking it, Alle sammen, sammen eller Tricky TV. Sebastian ser på Thomas toget og Dr Mac Stuffins. Jonathan liker fantorangen (altså bare fantorangen, ikke filmene) og Bakgårdsgjengen. Har du noen gode tips til familie filmer? 

Jeg må si at jeg syns mye av Barne-TV har endret seg siden jeg var liten. For en tid siden skrev jeg er innlegg om det, les det: LINK! For noen dager siden viste jeg Daniel og Sebastian Fraglene som jeg så på i gamle dager. De ble jo nesten skremt da de så gorgene! Og mens jeg satt der og nynnet «kom å syng en sang, leke gjør vi dagen lang! Vi er godt i gang, i vårt fragleberg«, må jeg innrømme at hadde jeg vært 2 år, ville jeg og vært redd! Det er noe helt annet enn Lille Jack, Vennebyen og det som er dagens Barne-TV!

Skummelt?

Skummelt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.