Morsdag & nok en GLA’ nyhet @ Rikshospitalet & HJeMMET!

Morsdag! Den beste morsdagen! Jeg våknet med to av fire gutter imorges, Daniel og lille Markus. Jeg fikk flotte blomster levert på sykehuset av alle guttene! Jeg fikk kjempekoselige kort som de to mellomste hadde laget i barnehagen. Og vi fikk permisjon! Både Markus & jeg! Etter 16 lange dager fikk vi endelig lov å komme hjem. Om ikke annet, for noen dager! Vi får være hjemme til etter tumor-møtet onsdag. (for er jævlig navn, men det heter visstnok det … )imageimage

Skriver et lengre og mer utfyllende innlegg imorgen – nå skal jeg bare nyte en kveld hjemme med hele gjengen min 💙

L 💙

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Morsdag & nok en GLA’ nyhet @ Rikshospitalet & HJeMMET!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.