Mer overraskelse & storeBRØDRE + update fra Rikshospitalet @ BARNEAVDELINGEN!

Igår kveld satt jeg å så på flere episoder av BARNEAVDELINGEN. Nå som Markus er ferdig operert syns jeg det var ok å se på. Jeg orket ikke å se på det før operasjonen. Litt for skummelt! Kirurgen som opererte lille M var med i flere av episodene. Det var også flere av sykepleierne hans. Naturlig nok var det mange sterke inntrykk, så jeg hadde mine daglige 15 min med gråt da. Utrolig sterkt å se mange av barna og deres skjebner. Spesielt når man sitter på sykehuset med en nyfødt selv.

Markus hadde veldig mye luft i magen igår, et bra tegn på at tarmene begynner å virke! Hele tiden dro de ut luft/aspirat av sonden og han prompet som bare det. Han ser ikke ut til å ha vondt i operasjonssåret eller andre steder, det er bra. Han har fått en dose fett (!) intravenøst og det vises på vekten. Han går sakte men sikkert opp. Imorges var han oppe i 3568 gram! Han får ikke pupp eller melk/MME enda, noen ganger i døgnet kan han få opptil 5 ml med morsmelk på smokken, bare for å stilne den verste sulten.

Det skal ikke mye til for å glede meg her jeg sitter i stolen min på vaktrommet – LYKKEN er…

Når to av tre storebrødre (& Robert)kommer på besøk! (Daniel hos sin pappa i helgen og er derfor ikke med) Jeg har knapt sett de andre på 8 dager! Bare snakket med de på telefonen og det kan virkelig ikke sammenlignes med å se de! Det var så koselig å se de igjen. 20 minutter på 8 dager er i underkant lite, syns jeg. Det beste var at de var glade for å se mamma igjen også! De fikk være med inn å se på Bittelillebror. Jonathan brydde seg ikke så mye, men Sebastian syns det var stas å se han. Vi lekte, kjørte traktor, politibil, møtte Iselin og lekte med tog. En helt vanlig lørdag (foruten det faktum at alt dette skjedde på Rikshospitalet og ikke hjemme på stuegulvet) Vi var til og med ute å spiste middag på Mc Donalds, ekstra stas.Så moro at da de fikk se rommet mitt, sier Sebastian «det er gøy på sykehus» …

Traktor kjøring på høyt nivå!

Traktor kjøring på høyt nivå!

Sebastian-kos <3

Sebastian-kos <3

Politibil er kult!

Politibil er kult!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når tanten din kommer med et brett full av nystekte fastelavensboller, en pose med vanlig boller til guttene som kommer på besøk og pakke til Markus. Da snakker man luksus! Så omtenksomt gjort! Jeg blir stadig overasket over hvor mye glede det er i å glede andre. Og jeg ble virkelig glad Tante Greta, tusen tusen takk for boller og pakke!

nam nam!

nam nam!

dagens manikyr :)

dagens manikyr 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når naboen og venninden din, Veronica spør om Sebastian vil komme over å bake boller, så Robert kan få slappe av litt. Itillegg klipper hun neglene på sønnen din. For dette er et mareritt hver eneste gang og vi hadde faktisk avtalt at jeg fikk gjøre det når han kom på besøk idag mot at han skulle få en gave. (såpebobler!)

Dette har virkelig vært en god lørdag! Et godt break fra en ellers ensom og til tider tøff oppgave å være pårørende til en nyfødt liten gutt på sykehus. Jeg kan ikke få takket familie og venner nok! TAKK for alt dere bidrar med, alle meldinger & mailer og så må jeg takke min mann – som har vært en super stand in for FRUBEVER daglig leder i familien Omre Jakobsen 😉 

L <3

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.