Markus update, JM & kontrollveiing!

Avtalen da vi fikk dra fra sykehuset søndag, var at Markus måtte kontrollveies tirsdag. Vår super fantastiske JM, Hilde, tok med seg vekten og kom hjem til oss igjen. Ikke bare hadde hun med vekten, hun hadde også med seg masse gode skoleboller og croissanter!

Jeg merker jo at han spiser godt (riktig sugetak, ligger lenge til brystet og ikke kaster opp lengre) men det er alltid litt skummelt å veie han også. Går vekten nedover, så bærer det rett inn igjen. Heldigvis går det riktige veien, 3780 gram idag!

imageimage

Markus følger sin egen lille kurve og vokser bittelitt hver eneste dag. Nå er han som en nyfødt skal være, han spiser, raper, bæsjer og sover 💙 Vi får ikke svar angående eventuelt spredning før imorgen (torsdag) formiddag.I løpet av disse 3 dagene vi har vært hjemme, har jeg tenkt noe mindre på det, men nå som dagen nærmer seg kjenner jeg at jeg gruer meg veldig. Jeg har mest lyst til å gå å legge meg for så å stå opp igjen fredag… Dessverre er ikke det et reelt alternativ, hverdagen må gå rundt. Nok et normalt, unormalt døgn hos familien Omre Jakobsen er i vente. Takk for alle lykke til-SMS’er idag, jeg sparer de til imorgen 🍀

Linn 💙

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Markus update, JM & kontrollveiing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.