Markus 16 dager, venter på ANESTESI legen før operasjonen @ Rikshospitalet! Mamma er drit REDD!!

Da er dagen kommet, lille Markus på 16 dager, skal OPERERES! Markus stod opprinnelig som dagens første pasient til operasjon, men det har kommet inn to øyeblikkelig pasienter, så er nå nr tre. Det er kaos i hodet, tankene bare svirrer meningsløst rundt i hodet. Jeg har ikke ord som kan beskrive det jeg føler nå. Jeg gruer meg så mye at jeg er kvalm! Jeg vil bort herfra, legge meg under dynen og ikke komme ut igjen før operasjonen er over og M er trygt tilbake på «vaktrommet»! Men jeg vet det ikke er mulig.

Det har vært en lang natt, uten mye søvn. Jeg prøvde å sove, men det var umulig. Jeg ble liggende å se på TV -uten å få med meg hva jeg så på. Prøvde å lese litt i bladene jeg kjøpte for noen dager siden, men det ga jeg fort opp! Uansett hva jeg gjorde, endte jeg opp med å TENKE på Markus og den dumme kulen.

Markus & mamma-kos 💙

Markus & mamma-kos før operasjonen 💙

Da jeg kom inn til han imorges, lå han å sov. Han hadde være mye urolig fra jeg gikk inatt, men sovet godt noen timer. Det første jeg gjorde var å ta han opp og legge han oppe meg. Ble sittende å knuge han inntil meg og sniffe inn («sniffe» er litt mer enn bare snusing) lukten fra min lille, tapre 16 dager gamle baby! Igjen ble vi sittende sånn så lenge, at vi begge sovnet. Jeg begynner å bli vant til å sovne i stolen «min» på vaktrommet. Ofte med hodetelefoner fordi det er rapport/vaktbytte. Våknet etter en stund med kink i nakken og sikkel nedover kinnet…

Som jeg har skrevet tidligere, er de som jobber her utrolige mennesker! De er så omsorgsfulle og virkelig gode. Det er spesielt to av sykepleierne som har ansvaret for M jeg liker godt. Den ene er, Tone. En voksen dame som har jobbet her i over 20 år. Hun har ansvaret på natten. Takket være henne, føler jeg det litt enklere å gå fra M på natten. Den andre er super gode Mari, som har ansvaret for han på dagen eller kvelden. Hun skulle egentlig jobbe ute på avdelingen idag, men ordnet slik at hun fikk være inne hos oss. Fordi hun gjerne ville følge oss til operasjonen og være her. De BRYR seg virkelig om Markus 💙

Nå sitter vi bare å venter på at anastesi legen skal komme å informe oss om narkosen og Dr. Anders skal komme å hilse på oss før operasjonen.

Fikk denne meldingen idag «krysser hele meg for at operasjonen går fint…» – så det er dagen oppfordring, gjør Vibeke og kryss HELE kroppen og alt som krysses kan for lille M idag!

L 🍀

 

Annonser

6 kommentarer til “Markus 16 dager, venter på ANESTESI legen før operasjonen @ Rikshospitalet! Mamma er drit REDD!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.