Markus 1 uke på SYKEHUSET & OVERASKELSESBESØK @ Riksospitalet!

Ny operert Markus 💚

Ny operert Markus 💚

Dag 2 etter operasjonen. Markus har det bra, han får ikke annet smertestillende enn Paracet. Han veksler mellom å være lysvåken og å sove. Når han er våken ligger han stort sett i armene mine å titter rundt seg.

Idag skulle pappa/bestefar komme på besøk. Da jeg gikk ut for å møte han, stod plutselig søsteren min (tante Pluto) der sammen med han! Jeg skjønte ikke noe! Hun bor jo i Stavanger! Hun tok morgenflyet hit, for å hilse på lille M og meg. Det var en utrolig koselig overraskelse! Dessverre måtte hun fly hjem på ettermiddagen.

Overraskelsesbesøk fra Stavanger 💚

Overraskelsesbesøk fra Stavanger 💚

Tante Pluto kos 💚

Tante Pluto kos 💚

Plutselig kom Robert og. Vi hadde på forhånd blitt enige om at han ikke skulle komme idag. Det er tross alt et stykke å kjøre hver vei, men han kom og. Så fikk vi besøk av Ingrid (Plutos svigerinne), som kom med en deilig goodie bag. Med flere magasiner, håndkrem (det trengs etter all spritingen av hendene mine), lepomade og masse godteri! Tusen takk hele familien Brekke! Vi ble sittende å drikke kaffe, før Robert kjørte oss ut så vi kunne spise lunsj. Utrolig deilig med noen timer ute! Mye bedre mat enn på sykehuset for å si det sånn. Jeg fikk til og med handlet storebror gaver til Daniel, Sebastian & Jonathan. Da vi kom tilbake til sykehuset, var pappa & Tata kommet også. De fikk alle hilse på en trøtt Markus.   Lille M fikk litt tante Pluto kos. Pappa hadde med seg en goodie bag fra Marianne. Med magasin, drikke & snack til meg! Tusen takk, søte! Det er virkelig rørende at så mange tenker på oss! Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor mye det betyr for meg.

Tusen takk, familien Brekke 💚

Tusen takk, familien Brekke 💚

Tusen takk, Marianne 💚

Tusen takk, Marianne 💚

Idag har vært en bra dag. Markus har bare fått hvile, ingen undersøkelser eller blodprøver. Han får kun intravenøst og fått hele 1ml med morsmelk på smokken 😜 Det tar nok noen dager enda før han vil få pupp, tarmen må gro og dette tar lang tid med nyfødte. Vi har fått beskjed om at vi blir værende her «et par uker». Alle gjentar dette til meg hele tiden, de har nok skjønt at jeg er veldig utålmodig. Men nå har jeg kapitulert og innsett at dette er vårt hjem noen uker til.

Dersom noen har noen tips til serier som er verdt å se på Netflix, HBO eller Sumo, si ifra! Jeg sitter med Markus oppå meg sikkert 12/24 timer i døgnet og kan like godt bruke tiden til å se på noe.

God helg!

M & L 💙

 

Annonser

4 kommentarer til “Markus 1 uke på SYKEHUSET & OVERASKELSESBESØK @ Riksospitalet!

 1. Veronique

  Koselig å få oppdatering 🙂 Tenker masse på lille Markus. SÅ koselig med overraskelsesbesøk 🙂

  Serier jeg synes er spennende å se på på Netflix: The Fosters, The Secret Life Of American Teenager, Drop Dead Diva, Orange Is The New Black.

  Ha en fin kveld!

  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.