Mamma legger 2 åringen eller OMVENDT?

Når kvelden kommer og guttene skal sove, får de velge om de vil se litt på film eller om vi skal lese bok. Det går veldig i perioder på hva dere ønsker. Nå går det i bok. Daniel er fortsatt på fjellet sammen med sin pappa, så Sebastian får velge bok hver kveld. De som kjenner han, vet at det går mye i Thomas toget! (enda, jada… En hang up han har hatt over ett år nå) Igår kveld var det ingen unntak. Thomas toget & vennene hans! Etter at jeg hadde lest en fortelling for han, leste han for meg. Han kan navn på alle togene, mens jeg selv ser knapt forskjell på Thomas, James og Percy! Han «leste» om den strenge kontrollsjefen som var sint og at det snødde så mye at Thomas satt fast! Det er utrolig hvor mye fantasi en 2 åring har!

Hvem legger hvem? Mamma legger Sebastian eller omvendt?

Hvem legger hvem? Mamma legger Sebastian eller omvendt?

image

Jeg digger disse stundene! Etter lesingen ble vi liggende å snakke om hvordan dagen har vært, hva som hadde vært bra og hvorfor det var bra. Vi planla hva vi skal ha på brødskiven til frokost Alle guttene liker å bli strøket/kilt – Igår kveld var Sebastian som lå å koste armen min. Hvem legger hvem hos dere? Hva gjør dere? (Når de sovner, blir jeg alltid liggende å se på de, snuse litt og stryke litt ekstra… Etter lille M ble født, så føler jeg at de 3 andre vokser enormt fort, føles som de vokser mens de sover. )

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.