Jeg leverte et GRESSKAR & et MONSTER i barnehagen!

Det var nylig karneval i barnehagen til de to mellomste.

Da Daniel var mindre elsket han å kle seg ut. Alt fra politimann, brannmann, monster, kaptein Sabeltann, Pinky, Langemann, ninja turtles +++ Så Sebastian og Jonathan hadde flere valgmuligheter. Jonathan var den enkleste å finne kostyme til. Han er liten (lav) og hadde kun ett alternativ som passet han, nemlig gresskaret. Han tok det på seg og var veldig fornøyd – som alltid! Sebastian derimot, ikke villig til å kle seg ut…Jeg startet kvelden før med å fortelle han «imorgen er det karneval, alle kler seg ut osv» – uten at han brydde seg nevneverdig om det. Neste morgen hadde jeg to kostymer fra Monsterbedriften klare og fotballdrakt & bunadsstrømper om han heller ville være fotballspiller. Jeg hadde ingen fotballstrømper som passet han, så de ubrukte bunadsstrømpene fikk duge, tenkte jeg fornøyd over egen kreativitet!) 2 åringen min syntes ikke noe om å være verken fotballspiller eller monster. Vi inngikk et deal, han kunne være monster om han fikk slippe halen og hatten. Denne morgenen gikk jeg hånd i hånd mellom et smilende gresskar og et noe irritert monster til barnehagen. I grunn ganske passende, eller?

 

et monster & et gresskar klare for karneval!

et monster & et gresskar klare for karneval!

image

 

 

Begge guttene var veldig fornøyde da jeg hentet de på ettermiddagen. De hadde nemlig sett mange kule kostymer fra filmer de har sett,å og bøker de har lest. Og de hadde fått sjokolade som ramlet ned fra linjalen! Ikke rart det var kult da 😜Har dere hatt karneval enda? Hva var dine barn kledd ut som?

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.