En sliten mammakropp søker …

Et svangerskap påvirker kroppen, hodet og helsen den ene eller andre måten. Sånn er statusen her:  4 svangerskap på nesten 7 år, setter sine spor. Det er det virkelig ingen tvil om! Jeg har vært konstant gravid de siste 3 årene, kun avbrutt av noen få måneder mellom hvert svangerskap og ammet (nesten) like lenge. At kroppen forandres er en ting, hodet er en annen ting. Å være mamma, betyr mer bekymringer. Jeg bekymrer meg konstant enten for eller på barnas vegne. «Husket jeg å legge med vedkubben til turdag i skolesekken? Er det nok bleier i barnehagen? Har de nok klær på seg til å være ute idag? 

Markus <3

Markus <3

En sliten mammakropp søker følgende:

-en deilig avslappende massasje. Etter mange timer med lille M på armen, i bæresjalet og rare ammestillinger, er kroppen på desperat jakt etter massasje.(hadde ikke sagt nei takk til flere timer massasje heller!)

-en kokk til hverdagsmiddager! Jeg er så lite fantasifull når det kommer tilhverdagsmiddager, det går stort sett i de samme middagene uke etter uke. Hellstrøm ville blitt sjokkert! Selv om de to eldste er veldig rause med komplimentene selv om de får en frossen pizza «kjempegodt, mamma»!

-en til å støvsuge under spisestuebordet etter hvert måltid. Dette er faktisk noe jeg bare  gjøre med en gang guttene er ferdige med å spise. Ellers har vi mat rundt omkring i hele første etasje! (Dette blir kanskje bedre om et halvt år, når lille M begynner å krabbe rundt og «støvsuger» gulvet. De tre andre fungerte som støvsugere en periode, nesten som å ha en liten hund! Som bare sitter å venter på at noen skal miste noe..)

Tips meg gjerne om andre ting en sliten mamma(-kropp) trenger eller burde ønske seg!

L 💙

 

Annonser

2 kommentarer til “En sliten mammakropp søker …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.