En helt normal hverdag med Markus – tur til det «store utlandet» & besøk av verdens beste venn!

Torsdag. Det er vinterferie på skolen, men de to mellomste er i barnehagen. Jeg mener de har bedre av å være litt sammen andre barn og opprettholde hverdagen sin, da vi er hjemme og ikke skal noe spesielt likevel. Dessuten digger de barnehagen, begge to. Først av alt, må jeg bare si: Jeg er så glad for at vi endelig har normale hverdager igjen! Ikke noe sykehus, operasjon eller leger! For å ha en normal hverdag, trenger man mat. Så lille M og jeg kjørte en rask tur til det «store utlandet» – Sverige for å handle. Fordelen med å bo så nærme grensen.To ting vi alltid handler når vi er der er velling & snus. Jonathan får nemlig ikke sove om man ikke får litt velling på kvelden og denne finner jeg kun der. Endte selvfølgelig opp med alt annet enn det som stod på handlelisten min, for denne glemte jeg på kjøkkenebenken hjemme…Kan jeg skylde på ammetåken?

Småbarnsmamma på handletur!

Småbarnsmamma på handletur!

 

På ettermiddagen fikk vi besøk av verdens beste Elaine. Hun var med meg å hentet i barnehagen, det er ekstra stas når noen andre enn Robert og jeg henter guttene. Alle guttene er veldig glad i Elaine (og Jonas, samboeren hennes) fordi de er «flinke til å leke» som de sier. Noen ganger vet jeg ikke om det er Elaine & Jonas eller guttene som koser seg mest 😂 Sebastian var frisør idag og fikk pyntet Elaine skikkelig!

Frisøren og "pasienten" ✂️

Frisøren og «pasienten» ✂️

image

Nå er det kvelden her snart, både på guttene og meg. Kjenner jeg har noe underskudd på søvn for øyeblikket – så jeg tar til meg alle minutter jeg kan. Kanskje er jeg så heldig at to åringen min vil lese Thomas toget-boken for meg Ikveld og?

Håper du har hatt en fin, vanlig torsdag, du også!  💙

Lm💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.