Dårlig SAMVITTIGHET, lange dager, lite å gjøre-trenger TIPS @ Rikshospitalet

Det er ingen hemmelighet at dagene blir lange når man er på sykehus over en lengre periode. Jeg lever virkelig i sykehus-boblen! Jeg aner ikke hva klokken er eller hvilket dag og dato det er. (Har knapt fått med meg at kalenderen har skiftet måned) Her inne har jeg mistet tidsperspektivet fullstendig.

På grunn av manglende søvn, var den første uken her var den tyngste. Jeg fikk dårlig samvittighet om jeg gikk fra Markus for tidlig på kvelden. Ofte ble jeg sittende til kl 2 og 3 på natten, før jeg gikk. Og jeg var tilbake før nattevaktene gikk av vakt kl 07.00. Alt jeg gjorde var å sitte inne hos han, med han oppå meg. Enda tilbringer jeg mange, mange timer sånn – men dog noen færre enn første tiden. Derfor trenger jeg tips til enten filmer/serier jeg kan se på eller noe annet jeg kan gjøre her inne! Blogger å følge! Hva som helst! Ellers blir jeg veldig glad for besøk – så det er bare å besøke oss!

L

image

Annonser

2 kommentarer til “Dårlig SAMVITTIGHET, lange dager, lite å gjøre-trenger TIPS @ Rikshospitalet

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Hm… Strikking kunne jeg en gang i «gamle dager» som Daniel ville sagt. Kan bare strikke rett omtrent. Hekling skulle jeg lært meg! Men er nok ikke like kreativ som deg Cathrine! Kanskje litt vanskelig å strikke/hekle med en hånd? Sitter je stort sett med M oppå meg 😜 Skal Google etter filmer med å lære å hekle etterpå. Drmmer om å hekle sånne søte bamser eller noe for å lage en uro til Markus. Det hadde vært moro! Men tviler på at jeg får det til 😜 Kjenner mine egne begrensninger! Ha ha!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.