Bør bilen passe vognen? Eller vognen passe i bilen? Vogndilla, jeg?

Tror dette er noe alle gravide og nybakte mammaer tenker på: vogner! Man jo ha en vogn hjemme, en i barnehagen til å sove i, en i bilen til handleturer og en hos besteforeldre. Eller  man virkelig ha så mange vogner? Hvor mange vogner har du? Jeg er ihvertfall ikke redd for å innrømme det, jeg har vogndilla! Skikkelig og! Iløpet av mine år med vogn, så har jeg hatt uendelig mange vogner: Brio Happy, Teutonia, TFK, Bozz, Bugaboo for å nevne noen. De siste årene har det vært søskenvogner jeg har vært mest opptatt av. Jeg har blitt forelsket i Bugaboo sine vogner. Både søskenvognen, Donkey og cameleon. Det må være den beste vognen noen sinne! Ekstra pluss for at jeg  enkelt kan justere den som mono (enkelt vogn) eller duo, alt ettersom hvor mange av guttene jeg har med.

image image

Vi har i skrivende stund en Bugaboo donkey hjemme til de to minste. Dette er vognen jeg bruker til vanlig, ut på tur-vognen vår! Jeg kjøpte nylig en tilsvarende som jeg har liggende i bilen. Det fine er at jeg kan klikke på bilstolen til lille M på understellet og likevel ha plass til Jonathan eller Sebastian i vognen. I barnehagen står det en Teutonia søskenvogn. De sov begge to da barnehagen startet i høst, men nå er det bare Jonathan som sover, så vurderer å selge denne og bytte ut med en enkelt vogn. Alltid en ny unnskyldning for å se etter ny vogn? 😜 I sommerhuset vårt i utlandet, har vi en Brio double wawe. Veldig praktisk for å slippe å drasse med oss vogn hjemmenfra hver gang. Så har jeg en bugaboo cameleon som bare står i gangen. (Og opptar plass…)

Bugaboo donkey nr 1

Bugaboo donkey nr 1 -som twin

Bugaboo donkey 2- som mono

Bugaboo donkey 2- som mono

Hvilket vogn har du? Hva er det som er bra / ikke så bra med din vogn? Jeg tror nok jeg er mer enn gjennomsnittlig opptatt av vogner! Robert er nok noe oppgitt over meg, men har innsett at det er jeg som bruker vognen (-e), så han lar meg bestemme. Til mitt forsvar har jeg kjøpt alle vognene mine brukt og ikke nye. Og jeg selger de vognene jeg ikke bruker lenger. Har hatt noen fine bomkjøp når det kommer til vogn og. Da jeg ventet Daniel, kjøpte jeg vogn før bil. En Urban Jungle vogn, de er som kjent ganske lange. Etterpå kjøpte jeg bil, en Audi A3. (Burde vel strengt talt kjøpt bil før vogn, men vogndilla’n tok overhånd…) Av erfaring kan jeg si at den Urban Jubgle ikke går inn i en A3… Måtte kjøpe ny bil gitt, for vognen den skulle jeg ha! Ifjor kjøpte jeg en søskenvogn, super billig, et ukjent merke. Var happy helt til jeg kom hjem og ikke fikk vognen inn i huset fordi den var for bred! Alle mine søskenvognen derfor kunne komme igjennom standard dører. Denne vognen ble fort solgt, vurderte et lite øyeblikk å heller selge huset, men lot det være 😂 Har du hatt noen bomkjøp, eller er det bare meg? 

Teutonia twin

Teutonia twin

L 💙

 

2 kommentarer til “Bør bilen passe vognen? Eller vognen passe i bilen? Vogndilla, jeg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.