Markus & mamma på shopping (bursdag) & JORDMOR med Markus nyfødt, Ullevål …

Idag (igår var det) er det Roberts bursdag og for første gang har jeg ikke kjøpt gave til han. Til vanlig har jeg kjøpt gave flere uker i forveien, jeg liker å ha kontroll som dere vet. Og jada, jeg har tenkt  til å kjøpe noe. Da jeg spurte Daniel om hva vil skulle kjøpe var svaret «IKKE boxere, mamma!» Så da vet jeg hva jeg ikke skal kjøpe. Da jeg spurte Sebastian, var svaret «tog, mamma!» De minste er ikke mye til hjelp, så de har jeg ikke en gang spurt om hjelp..

Så nå er lille Markus og jeg på vei ut for å kjøpe bursdagsgave og smokker til han. Før i tiden ville jeg kost meg på shopping, nå syns jeg det bare er pes, jeg liker ikke å gå rundt uten å vite eksakt hva jeg skal handle. Ofte ender jeg opp med masse ting til guttene og kanskje en sjokolade til meg selv..

Ny stelleveske til Markus & meg!

Ny stelleveske til Markus & meg!

image

 

Da er vi (endelig) vel hjemme igjen fra dagens shopping! Idag er jeg fornøyd, jeg fant en super fin stelleveske jeg tittet på for en stund siden. Det beste er at den var på salg!! Den er meget romslig (det er viktig med gooood plass til 3 x bleier, våtservietter, skift til store og små, flasker, smokker osv. Tror faktisk dette er den største av alle stelleveskene jeg noen gang har hatt. Jeg har brukt å kjøpe ny stelleveske til hver gutt, viktig å fornye seg litt 😜 ikke sant? Jeg hadde i tillegg påtatt meg ansvaret å kjøpe gave til Robert fra pappa og søster & mann, enkelt: for det skulle være en god Amarone vin. Verre er det med gave fra guttene og meg. Jeg endte faktisk med å kjøpe boxere OG tog fra guttene, de to tingene jeg ikke skulle kjøpe!

Kontrollveiing hos JM gikk ikke etter planen! Planen var at lille Markus skulle ha tatt igjen fødselsvekten sin, men det hadde han ikke! Istendfor hadde han gått ned! Dette var ikke bra og tillegg kastet han stadig opp gult og i store mengder. Så JM ringte Ullevål og vi ble lagt inn…

Det kommer et eget innlegg om sykehusoppholdet og status! 

Annonser

2 kommentarer til “Markus & mamma på shopping (bursdag) & JORDMOR med Markus nyfødt, Ullevål …

 1. Cathrine

  Den stelleveska var lekker. <3

  Å kjøpe gave til mannen er mareritt under selv om man ikke har fått noen ønsker 😛

  Masse lykke til på Ullevål.

  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.