Hverdag: 4 sultne gutter angriper! Middagsplanlegging på høyt nivå! Trenger tips!

Kaotisk er det ordet som best skriver den tiden fra guttene kommer hjem fra skolen / barnehagen og til middag! De er som regel slitne etter en dag med masse inntrykk og sultne. Spør Robert hva han tenker om kombinajonen: sulten kone (noe jeg konstant var da jeg var gravid) utålmodig! Er rimelig sikker på at svaret du får er: Dårlig kombinasjon! Derfor har jeg full forståelse for at guttene kastet seg over handleposene som stod på kjøkkengulvet mens jeg laget middag.

Ikke like lett er det å steke pannekaker i to stekepanner ( for Sebastian spiser ikke mat med melk i ), MENS jeg har Markus på brystet.  Som regel får de en kjeks, grønnsak ( jada, jeg vet at det ikke er lurt å gi de mat før middag, men noen ganger er det det enkleste, for å faktisk klare å lage middag ) eller en liten frukt mens jeg lager mat. Det gir meg i det minste litt tid. Og etterpå må jeg gå rundt i huset å plukke oppe halvtygde gullerot biter som Jonathan ikke ville ha likevel… Her i huset hadde jeg ambisjoner om lage ukesmenyer – vi har vel alle hørt at dette vil spare oss for både tid og penger. Det gikk fint i noen uker, så falt det helt fra hverandre igjen. Men nå har jeg altså bestemt meg for å prøve igjen. Hvor vanskelig kan det egentlig være? Her går det stort sett i det samme, fra uke til uke. Jeg trenger inspirasjon, gjerne til raske, sunne og enkle hverdagsmiddager. Om du har noen UTEN melk så er det SUPERT! Har en som utredes for melkeallergi for øyeblikket.

 

..orket ikke vente til middag ..

..orket ikke vente på middag, da angrpies druene mamma nettopp har kjøpt ..

en bolle med mais gjør samme nytten som druer - så mamma kan lage ferdig middagen..

..en  bolle med mais gjør samme nytten som druer – så mamma kan lage ferdig middagen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så da går det som det går da – da middagen endelig var klar til servering, var det ikke noen særlig sultne gutter! Er du flinkt til å planlegge ukens middager? Jeg tar gjerne imot DITT tips til ukesmeny!

Bon Apetit!

L 🍴

4 kommentarer til “Hverdag: 4 sultne gutter angriper! Middagsplanlegging på høyt nivå! Trenger tips!

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Takk for tips, Lille My – men fikk nettopp beskjed at det ikke er allergi! Og jeg som allerede hadde handlet inn ALT som finnes i daglig butikkene av glutenfri mat, kjøpt alle typer ris, soya melk … Men dette falt ikke i smak hos Sebastian. Dersom du har noen andre gode oppskrifter på enkle hverdagsretter, del gjerne! Jeg trenger inspirasjon!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.