God morgen fra Ullevål sykehus – Fødselshistorien kommer senere idag !

God morgen! En liten oppdatering på bloggen, fødselsinnlegget kommer senere idag! Lille Markus har stort sett sovet seg igjennom hele natten og jeg har ligget å bare stirret på han. Han er så vakker! Jeg tenker på hvor magisk det er, at jeg trolig har født for aller siste gang ( selv om gjerne skulle født igjen og igjen ) og at NÅ begynner hverdagen igjen! Jeg er takknemlig som har fire (- ja, jeg er endelig 4 barnsmamma!!! ) friske, sunne og flotte gutter!

Morgenstemning 💙

Morgenstemning 💙

 

Nå er det frokost, jeg er sååå sulten! Ha en fin dag!

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.