du vet du er i AMMETÅKEN når … + en vekt-UPDATE Markus 7 dg !

Så ble jeg igjen innhentet av den berømte ammetåken … Her har jeg mer eller mindre gått rundt i ammetåken de siste 3 årene – ihvertfall skylder på den, når jeg har glemt noe. (Alltid fint å ha noe å skylde på, er det ikke?) Men nå har den altså innvandert hverdagen min igjen. Jeg som bruker å ha stålkontroll på det meste, har fått skikkelig gullfisk hukommelse. Skriver jeg ikke ned ting med en gang, så kan du være rimelig sikker på at jeg har glemt det rett etterpå.

Du vet du er i AMMETÅKEN når:

+Du ringer for å bestille 6 ukerskontrollen hos legen og må ringe opp igjen fem minutter etterpå for å spørre «når er timen min igjen?»

+Du går på do for å «sjekke» om du må tisse, for du husker faktisk ikke om du gikk på do eller ikke… (Ja, det har faktisk hendt opptil flere ganger de siste dagene)

+Du er sååå fornøyd med deg selv fordi du hiver inn klær i både vaskemaskin og tørketrommel. Når du etter et par timer går for å sjekke, så ser du at du har glemt å sette de på. Begge to!

+Du går i butikken KUN for å kjøpe MME, men kommer med to handleposer fulle av alt annet enn MME. Da var det bare å kjøre ut i butikken igjen da.

+Du står i butikken å skal betale (det du glemte å handle første gangen du var der) og innser at du har glemt kortet ditt hjemme…

+Du igjen er i butikken men oppdager at hele handlelisten med middager for hele uken ligger trygg hjemme på kjøkkenbenken …

Det er noe med meg, butikker og ammetåken som sier dårlig kombinasjon.. Det ser jeg nå!

For en tid tilbake skrev jeg et innlegg «Du vet du er høygravid når»- dette kan leses: HER  ! Og jeg må si at det er nesten verre å være i ammetåken. Å glemme ting! Glemme avtaler og bursdager, det er jo aldri kult. Så på forhånd til alle kjente: Jeg beklager om jeg glemmer noe det neste året! Om du er gravid – for jeg begynte å skylde på den allerede da, jeg – eller ammer, har du noen «du vet når du er i ammetåken ….. » fyll gjerne ut og del! Alltid godt å vite at det er flere som er som meg 🙂 Disse guttene er helt klart verdt å være litt i ammetåken for! (Jeg hadde ikke bilde fra Daniel på ipaden, derfor kun av 3 gutter)

Sebastian <3

Sebastian <3

Jonathan <3

Jonathan <3

Markus <3

Markus <3

Natta – ikke lenge igjen til vekkeklokken ringer og Markusen igjen skal vekkes for mat og jeg må pumpe. Hver 3.time døgnet rundt til neste veiing. Kjenner nå at det virker som en evighet til fredag og neste kontrollvekt… Det fine er at Markus fortsatt virkelig rolig, noe som tyder på at han får i seg det han trenger. Idag har han sovet og spist, sovet og spist … Hele dagen! En fornøyd liten gutt, som idag er en uke! Tiden flyyyr! Natta! Sov godt!

L 🍼💙⏱

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.