«Den Lille Kaninen som så gjerne ville sove» – magi eller ikke?

Til jul fikk guttene boken » Den Lille Kaninen som så gjerne ville sove» ! Jeg skrev i et innlegg i romjulen at jeg gledet meg til å prøve den på guttene så fort hverdagen var tilbake. Jeg har hørt både positivt og negativt om den, men eneste måten å se om den faktisk fungerer eller ikke, var å prøve den selv. Guttene var klare, Daniel liker veldig godt å bli lest for på sengen, Sebastian kan fort bli utålmodig og skal gjøre alt annet enn å følge med på boken. Ikveld begynte han allerede etter side 2, med å gjemme seg under dynen, synge, forstyrre storebror  (og meg som leste) og leke med Kaninen sin. Jeg fortsatte å lese med samme toneleie som før. Daniel fulgte med, men begynte å bli trøtt. Så skjer det virkelig magiske! På siste siden, så sovner Sebastian! Som et minutt tidligere lå å sparket i taket og skravlet som en foss! Og i det jeg avslutter aller siste setning i boken, så sovner Daniel!

prøvd denne boken?

prøvd denne boken?

de sovnet!

de sovnet!

 

For de av dere som ikke har hørt om boken, så er det en ganske kjedelig bok å lese. Den skal leses på en spesiell måte og er visstnok skrevet på en pedagogisk måte, slik at barna skal bli trøtte og sovne. Itillegg er det lagt inn spesielle steder man skal si barnas navn, man skal gjespe, lese noe tekst sakte osv. Boken tar ca 20 min å lese, ideen er at barna skal sovne tidligere og tidligere. Nå kan det selvsagt hende at ikveld var et engangstilfelle, men denne skal leses igjen imorgen ( og kvelden etter der igjen ) !

 

Har du prøvd denne?

L💙

 

Annonser

2 kommentarer til “«Den Lille Kaninen som så gjerne ville sove» – magi eller ikke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.