Aller FØRSTE MØTE med Bittelillebror for storebrødrene & GOD morgen = LYKKE!!!

God morgen! For idag er virkelig en GOD morgen! Jeg våknet med Daniel og lille Markus i sengen. Begge er blide og fornøyde. Rett etterpå kom Sebastian og Jonathan inn og. Litt kos og prat i sengen før Daniel, Jonathan og jeg stod opp. Sebastian var litt slækk i barnehagen igår og måtte hentes – derfor ble han hjemme idag.

Sebastian & Jonathan møter Markus for første gang <3

Sebastian & Jonathan møter Markus for første gang <3

 

Men først om det aller første møtet med Bittelillebror, Markus og storebrødrene Sebastian og Jonathan. Daniel var innom på sykehuset med tante Nina og fikk møte Markus da han bare var noen timer gammel. Det har han gjort da de to andre ble født og, så det gledet han seg veldig til. De to andre var hjemme med bestefar. Jeg må innrømme at jeg var veldig spent på dette. Spesielt på reaksjonen til Jonathan. Han er enda så liten og forstår naturlig nok ikke så mye. Sebastian derimot har skjønt det. Med sommerfugler i magen ( ingen baby denne gangen 🙂 ) dro jeg til barnehagen for å hente de hjem, jeg gledet meg masse – hadde ikke sett de på nesten 2 dager! Fortalte guttene at nå var endelig Markus kommet ut av magen og Sebastian ser på meg og spør «enda mer Markus i magen din, mamma?» Jaha … Vi kom inn og de løp begge rett bort til sofaen der Markus lå og koste han! Jonathan koste litt hardt, og ville helst klappe litt på hodet, Sebastian ga han mange suss. For et herlig syn!

Helt klar for å komme hjem.

Helt klar for å komme hjem.

alt for stor dress til tross for NYFØDT størrelse.

alt for stor dress til tross for NYFØDT størrelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik så det ut ifjor da Jonathan ble født og han møtte Daniel og Sebastian for aller første gang:

image image

Første møtet med Jonathan 💙

Første møtet med Jonathan 💙

 

 

 

 

 

 

 

Det kommer flere bilder og mer oppdatering senere – ikke like lett å blogge med en spisende baby i den ene armen og en annen som ser på ipad i den andre …Men bildedryss kommer 🙂 Nå skal jeg snart gå å hente Daniel på skolen og Jonathan i barnehagen og som jeg gleder meg! Dette er det jeg har ventet på: hverdagen som lykkelig (men noe trøtt, 4 barnsmamma <3 ) 

L <3

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.