3 uker til termin/4.gangs høygravid – men likevel URUTINERT = krise?!

Idag hadde jeg endelig fått meg til å gå ut i boden å lete frem boksene med nyfødt klær. Med 3 uker til termin er det på høy tid! Alt guttene har vokst fra, er pakket ned i gjennomsiktige, store bokser og merket med størrelse. ( selvsagt så det skal være lett å finne frem den aktuelle størrelsen ) Som kontrollfreaken jeg er, var jeg sikker på at jeg hadde ihvertfall en boks med nyfødt klær. Krisen var da et faktum da jeg oppdaget at boksen som var merket med «nyfødt» kun inneholdt 74/80 størrelser!

Da var det bare en ting å gjøre, shoppe litt babyklær igjen! Etter 3 fødsler har jeg fort erfart at jeg trenger ikke så mye klær den første tiden. Likevel, KLÆR, det trenger han jo! Planen var egentlig å kjøpe ullklær, men det var de utsolgt for i nyfødt størrelser. Jeg har enda ikke funnet frem verken seng, bilstolen/isofix basen, ordnet vogn eller noe annet – for jeg har jo enda god tid, har jeg ikke? Det rare er, at det lille snevet av panikk jeg hadde da jeg oppdaget at jeg ikke hadde klær klart, er borte. Helt borte! ( Nå har jeg i det minste klær å kle han i etter fødsel, det hadde jeg ikke for få timer siden ) Hvordan er det med dere andre som snart har termin, hvordan ligger dere an – er alt klart til den lille kommer? En annen ting jeg fikk av trenger-listen min ( inatt faktisk – internett er fantastisk! ) , er babynest! Så nå har han et sted å sove og! Ikke verst det da! Føler jeg er på vei nå.

imageimageimage

Dagens shopping resulterte kun i 4 bodyer og 4 bukser, pluss at jeg fant noe etter de 3 andre i andre skap her. I det minste hadde jeg spart noe. ( Det er da kun øverste raden som er bittelillebror sine klær ) Hvor lang tid i forveien hadde du ting på plass til den lille kom? Hva handlet du inn? Til deg som allerede har født, hva oppdaget du at du hadde kjøpt men ikke trengte? Her har jeg kjøpt maaange ting som jeg trodde jeg kom til å trenge, men viste seg at jeg ikke trengte likevel… Hva med den berømte fødebagen? Når pakket dere den? Jeg har da ikke begynt å pakke enda, men ble igjen minnet på at det kanskje er på tide å gjøre det nå. Så får vi se om jeg ikke skal begynne å pakke snart 🙂 Legg gjerne igjen tips med ting jeg bør ha med i fødebagen!

L <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.