NAVNESMOKKEN + FruBever = SANT! (Give AWAY)

NAVNESMOKKEN + FuBever = sant!

SPONSET innlegg!

Jeg er så heldig å ha navnesmokken.no som samarbeidspartner! For litt siden fikk jeg tilsendt noen flotte navnesmokker til bittelillebror, Markus. Ettersom om han fortsatt ikke er født, så har jeg ikke fått testet ut akkurat disse. Likevel har jeg god erfaring med navnesmokken.no fra Daniel var liten. Han var en skikkelig «smokke-gutt» og hadde gjerne 3-4 smokker i hendene sine samtidig! Veldig praktisk med navn på smokker i barnehagen!

Bittelillebror sine smokker fra NAVNESMOKKEN.NO venter på han 💙

💙

I samarbeid med navnesmokken.no så får jeg gi bort en valgri pakke med navnesmokker til en av mine følgere!

ENESTE du trenger å gjøre er å LIKE bloggen!

FruBever.bloggnorge.com

Når du har gjort det, legg igjen en kommentar på bloggens facebook side på dette ( scroll ned til du finner det ) innlegget for å delta! DEL gjerne med andre du kjenner, TAGG venner som du tror kunne tenke seg en pakke med navnesmokker! Jeg vil trekke en tilfeldig vinner blant kommentarene når bloggen runder 115 følgere!

Størrelse 0 med silikon tut

Størrelse 0 med silikon tut

 

L

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.