JuleFEIRING, familieKOS & (masse) julePAKKER!

Ikveld var det julefeiring med familien. Daniel skal være hos pappan sin på julaften i år og Tante Pluto ( min søster ) skal være hos sin svigerfamilie. Derfor ønsket vi en liten feiring siden vi ikke er sammen alle sammen på selve julaften. På menyen var det ikke julemat ( heldigvis, det får jeg nok av de kommende dagene likevel … ) – men scampi & pasta. Hvilket for øvrig står i stil til resten av huset vårt, (nesten) ingen julepynt, et lite enslig juletre uten så mye som en julekule som dingler, ingen røde julestjerner og ingen hvit duk. Men GOD stemning var det nok av! Glade, friske barn, familie og kos, hva mer kan man ønske seg?

 

vårt ensomme, ille juletre 🎄

vårt ensomme, ille juletre 🎄

klare for julefeiring ☃

klare for julefeiring ☃

 

Pakker var det mer enn nok av! Guttene fikk «noen» pakker hver. Det lille juletreet vårt, druknet i pakker… Daniel var helt i ekstase over alle pakkene han fikk! Det var spionutstyr, skattekart med oppgaver, trylleting og klær. En ivrig tryllekunstner / spion som har vært i 100 ikveld! Han lærte seg fort noen triks og har underholdt oss etter beste evne!

tryllekunstner Daniel in action

tryllekunstner Daniel in action

 

Sebastian var mer enn nok fornøyd da han åpnet sin første pakke og oppdaget Thomas toget sengetøy! 🚂 Faktisk så fornøyd at han la seg ned på sofaen, fikk tante Ekka til å legge dynetrekket over seg og sa «god natta»! Toppen av kransekaken kom da han også fikk Thomas toget pysj!

fornøyd med Thomas toget sengesett

fornøyd med Thomas toget sengesett

 

Ikke alle skjønte dette med pakker – Jonathan tuslet litt rundt omkring og prøvde å tråkke litt på pakkene, riste litt og løfte litt. Ikke helt interessert. Helt til han fikk en ball, da var han fornøyd!

en som ikke skjønte oppstyret med pakker ...

en som ikke skjønte oppstyret med pakker …

 

Guttene var i strålende humør og veldige fornøyde med mini feiringen idag! Alltid koselig med besøk av familien! Det er DET julen handler om for min del: være sammen med familien! Jeg er ekstremt takknemlig for min fine familie og glad for at alle stiller så mye opp for guttene mine! (Og meg) Det er ikke bare guttene som legger seg og er fornøyde med kvelden, men jeg og!

Hva setter du virkelig pris på med julen?

L 💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.