JULE -kalender, -rengjøring, -innpakning & -bord!

Guttene er friske igjen! ( heldigvis! ) Daniel var tilbake på skolen idag og var veldig fornøyd med å se vennene sine igjen. Sebastian skulle egentlig en liten tur i barnehagen, men etter mange dager hjemme, ville han ikke. Dessuten var det Nissefest og det skulle han ihvertfall ikke være med på. Så da hentet vi litt klær etc og dro hjem igjen. ( juleferie! )  Dagens JULEKALENDERluke inneholdt plastelina. Veldig populært her i huset! Guttene fant raskt ut at de kan brukes til å stable tårn!

 

dagens JULEKALENDERluke 18

dagens JULEKALENDERluke 18

kan brukes til så mangt

kan brukes til så mangt

 

Tiden har stått litt stille hos oss de siste dagene fordi guttene ikke har vært i form. Idag ble endelig leker ryddet ( og rotet ut igjen … )  middagstallerkner ryddet fra bordet, oppvaskmaskinen tømt, klær vasket, tørketrommelen ble tømt og står klar for nye klær og gulv ble støvsugd. Heldige meg fikk hjelp av denne lille karen her:

 

mammas lille hjelper

mammas lille hjelper

 

Jeg er også snart helt ferdig med alle julegaver! Som jeg skrev for en stund siden, så er jeg en kontrollfreak og planlegger absolutt ALT! Julegaver er ingen unntak! Jeg forsøker å finne den perfekte julegaven til mottakeren, derfor prøver jeg hvert år å starte tidlig. I år lå jeg veldig godt an, helt til guttene ble syke og jeg ikke var ute av huset på flere uker. ( føles det som ) En ting jeg har erfart som mamma til flere små barn: man må alltid ta høyde for det uforutsette! Ting skjer – uten at man kan kontrolle det, som sykdom. Noen få pakker igjen, så kan jeg senke skuldrene. ( helt til alle pakker skal kjøres hit og dit – og stresset igjen tar overhånd 😜 )

 

snart ferdig!

snart ferdig!

 

Ha ha! Du trodde kanskje det var jeg som er på JULEBORD? Da tok du feil! Den høygravide, hormonelle dama? Nei, det er Robert. For første gang på mange år, har jeg valgt å stå over det meste av julebord. Ikke like moro å være gravid ( i år igjen … ) på julebord. Tror jammen det var godt for både han og meg, med et lite avbrekk fra sykdom & mas fra FruBever!

Hva er din plan for siste helg før jul? Julegaveshopping? Julekos? Julerengjøring? Uansett plan: GOD HELG!

L 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.