Jeg vil lese DIN blogg, så lenge den IKKE handler om …

mat / oppskrifter / trening! Det er ikke fordi jeg ikke liker mat, hvem gjør vel ikke det? Bare det at jeg er en elendig kokk! Og trening har jeg for lengst gitt opp å få tid til … Men jeg vil gjerne lese bloggen din om den handler om:

familie, barn, graviditet, interiør, hjem, tips, reiser +++ 

Dersom du har en blogg og vil jeg skal ta en titt innom, legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet – så skal jeg besøke den!

IMG_5599.PNG

L 🙉

Ps, du får gjerne følge min blogg om du vil ha et lite innblikk i en  hverdag med 3, snart 4, små barn. Dette er overhodet ingen typisk «rosa-blogg», men ekte hverdager med ekte handlinger, bilder og ord. Som min eldstesønn Daniel på 6,5 år sier «ikke på lat, men på ekte!» 💙 Bli med å se!

6 kommentarer til “Jeg vil lese DIN blogg, så lenge den IKKE handler om …

  1. Hege Wiik

    Hei, har tittet innom bloggen din. Ser ut som du ikke har fritidsproblemer, med tre små gutter og en til på vei. Selv har jeg to barn, men de er store nå, 19 og 21 år. Jeg blogger også, men hverken om mat eller trening. Blogger mest om min lidenskap, nemlig strikking. Litt ispedd reisebrev når jeg er på tur og ellers hverdagslige ting. Håper at du tar turen innom. Legg gjerne igjen en kommentar. Har en fortsatt fin jul

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.