Interiør: MadeBy herr & fruBever ✏️🔨 & hverdagslykke : 🍭 ( godteri ) !

Litt hverdagslykke i form av sukker! Lørdagsgodteri er blitt et begrep hos oss. Rart hvordan noen ting fester seg hos de små med en gang. Mens andre ting ikke. Som for eksempel når jeg ber guttene komme å kle på seg for 10.gang på like mange minutter. Sebastian har for lengst skjønt at lørdager er han ikke i barnehagen og da får han lørdagsgodteri! Ekstra stor stas er det å få plukke sitt eget godteri! Som idag…

hverdagslykke 🍬

  
 

INTERiØR MadeBy herr & FruBever 🔨✏️

Prosjekt ( større ) gang og vaskerom er ( nesten ) ferdig! Og så fornøyde vi er blitt! Det gjenstår noen småting som garderobeløsning / sko oppebevaring og spotter i taket. Om få dager vil det være helt ferdig! 

 

foran vaskemaskin/tørketrommel kommer det skyvedører

 
 

gjenstår litt maling på utsiden og trapp opp, men ellers ferdig


Vi flyttet innedøren vi allerede hadde i den gamle gangen, til den nye gangen. Dette for å slippe at sko & støvler hele tiden dras inn i stuen/kjøkkenet av Jonathan. ( han er veldig opptatt av sko og skal helst gi oss alle skoene våre, mens vi sitter i sofaen 😜 ) Så en dør til gangen er lurt med ( mange ) små i huset!  
Gleder meg til å vise bilder når prosjektet er ferdig! 

God lørdag! Nå skal det inntas litt hverdagslykke 🍬🍭! 

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.