Hverdagslykke ( søvn ) , Spikersuppa ( julemarked ) & JuleKALENDERluke 12: (tips: 3 ting på 1 gang! )

Hadde noen sagt til meg for 6 år siden at jeg ville bli såååå glad for mer enn 2 timer sammenhengende søvn, ville jeg ledd av dem.   Nå derimot, gleder jeg meg til helgen og MIN sove-lenge dag! Jeg valgt å utnytte dette til det fulle og våknet først kl. 11.30!! Hverdagslykke – i form av søvn! Kan knapt huske sist jeg sov lenger enn til kl 06.00.

 

luksus start på dagen!

luksus start på dagen!

 

DAGENS JULEKALENDERluke nr 12 🎅🏻

Ettersom det er lørdag idag, fikk guttene hvert sitt Kinderegg i kalenderen idag. Stor stas! I år klarte jeg nemlig å huske på å legge godteriet til helgene – for dette har jeg lært meg at kan være lurt 😜 Utrolig nok så klarte guttene å vente med å åpne kalenderen helt til jeg ( endelig ) stod opp!

 

SPIKERSUPPA JULEMARKED ☃

På ettermiddagen idag var vi en liten tur innom Julemarkedet i Spikersuppa. Det var ( alt for ) mange mennesker, ( alt for ) kaldt i følge Daniel og guttene var ( alt for ) sultne, til at vi orket å være der lenge. Litt julestemning fikk vi likevel. Daniel var mest imponert over det store Paris-hjulet! Sebastian var veldig fornøyd fordi han fikk se » tog » ( som egentlig var trikken, men så lenge han er fornøyd – så kan trikk være tog! ) og Jonthan var mest opptatt av alle lysene overalt. Er du på jakt etter lite julestemning og er i nærheten av Spikersuppa, ville jeg absolutt anbefale å ta en tur!

 

Spikersuppa - julemarked ☃

Spikersuppa – julemarked ☃

Pais-hjulet, Spikersuppa julemarked

Paris-hjulet, Spikersuppa julemarked

 

God lørdag!

L 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.