Hverdag: morgenstund 😴 ( kl 05.55! ) , JULEkalenderluke nr 7 🎄, Adventslunsj 🍴 & søndagskos med familien 💙

Morgenstund har gull i munn?! Tja, men ikke om den starter midt på natten .. Det føles ihvertfall sånn. Jonathan bestemte seg nemlig for å være våken halve natten og krabbet ut av sengen kl 05.55 (!!) imorges. Med en liten og klåfingret gutt som tasser rundt alene, er det bare en ting å gjøre: stå opp! Uansett hvor trøtt man er 😴 – og jeg var trøtt idag … Er i grunn ok å stå opp ( når man først har gjort det ) med en sååå blid gutt!

tiiiidlig på’n med denne karen 😴

JULEKALENDER luke nr 7

I motsetning til alle de andre dagene er det jeg som har ventet på at guttene ( foruten Jonathan ) skal våkne. Vi jukset litt idag og åpnet faktisk før de andre kom ned. For det er ganske kjedelig å vente😜Jonathan fikk en liten lekebil, så i skrivende stund kjører han rundt omkring og lager fine bil-lyder 😜

1/4 av dagens kalender er allerede åpnet 🎄

ADVENTSLUNSJ med familien 🎄
Igår var vi på kjempekoselig Adventslunsj med store deler av familien. Jeg elsker god mat og spiste mat som bare det! Ikke bare fordi jeg er gravid, men generelt er jeg sulten ( –sulten på » noe » ) stort sett hele tiden. Igår måtte den gule SMASH posen jeg har sååå cravings på, vike for litt julemat 😜

klare for adventslunsj ⛄️

 

masse digg mat 🍴

Som nevnt tidligere er jeg veldig, veldig glad i hverdagene våre! ( heldigvis ettersom om det er de det er flest av ) Helgene kan ofte virke/være noe kaotiske da vi skal gjøre mest mulig på kortest mulig tid osv. Igår var søndagen perfekt! Guttene koste seg, vi var ute å gikk tur i skogen, masse familie tid, lek og god mat. Nå er vi klare for ny uke, med mange nye muligheter!

Nå skal resten av gjengen faktisk VEKKES! Ikke ofte jeg gjør det, men sånn er det når man skal på skole/barnehage/jobb!

God mandag!

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.