Hverdag: Morgenkaos 👿, regn ☔️, SMIL sjokolade 🍫 & SMASH ( mer sjokolade … ) – alt dette før kl 08.30 😜! 

Morgenstund har ikke gull i munn – idag ihvertfall .. Ble en hektisk start på morgenen, ettersom om jeg forsov meg 15 min. Ikke så ofte jeg forsovet meg, men idag klarte jeg det altså ..  ( ja, for 15 min har myyyye å si på morgenen når guttene skal kles på, spise frokost, matpakker lages, lekser skal gjøres ferdig og de skal kjøres til skolen/barnehagen! ) Ikke gikk det like smidig å få alle ut i bilen heller – for det regnet ☔️ – som nevnt før har jeg en gutt som ikke liker at det regner, for da blir han våt! Så kaotisk var det på morgenen her at vi glemte å åpne julekalenderen!

3 x julekalender som venter på guttene 🎄

 

Heldigvis gikk det fint da vi endelig kom oss vel inn i bilen! Enda bedre ble det da vi kom til dagens første stopp, barnehagen. For der lå en SMIL sjokolade i hyllen til minstemann! De fikk stappet en SMIL i munnen hver og kaoset ble glemt & guttene strålte! Tusen takk for sjokoladen, Andrea 😘 !

 

god start på dagen? ( ja! )

 

kremt … min frokost idag! smash – min store cravings om dagen …

 

Hvordan var DIN morgen idag?

L 💙

Annonser

2 kommentarer til “Hverdag: Morgenkaos 👿, regn ☔️, SMIL sjokolade 🍫 & SMASH ( mer sjokolade … ) – alt dette før kl 08.30 😜! 

  1. Siri

    Noen morgener sender vi rett i glemmeboka Linn. 😉 Vi brukte ca. ett kvarter på veien til skolen i dag, som egentlig tar ca. 8 min. Frøken fryd frøs på hendene, så når vi (endelig) var nærmere skolen enn hjemme, ville hun gå tilbake og hente votter. 😁 Godt tvillingbror gikk siste biten sammen med en nabo. 😉
    Ha en fin dag videre. 😘

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.