Hverdag: julestemning ⛄️ (for en liten stund ihvertfall ), 3.KALENDERluke 🎄 & Super Bestefar 💙 ! 

Da guttene var lagt igår, var det tid for å ta fatt på årets julekort. Julekort og julekort .. Har erfart at å kle på barna søte nissedrakter og få de til å sitte stille og se på meg, ikke alltid er like lett! Spesielt ikke når det er 3 små skal skal gjøre alt dette – SAMTIDIG 😜 Så i år er det ikke julebilder som preger julekortene våre. Men blinkskudd der de alle tre er i sitt rette element.

julekort skriving på høyt nivå ⛄️

 

div til å pynte julekortene med ..


Etter å ha skrevet meg igjennom halvparten av kortene, ble jeg lei og måtte ha en pause. ( så lang pause at jeg faktisk sovnet … ) Hadde store ambisjoner om å pynte alle julekortene med hjemmelaget dekorasjoner, men ga opp det og! Om noen har tips til hva jeg kan bruke pynten til, rop ut! 😜

DAGENS JULEKALENDER LUKE: 

Guttene er blitt ekstreme morgenfugler de tre siste dagene! ( merkelig nok 😜 ) De spretter ut av sengen, før jeg har fått summet meg og løper ned. De er ( enda ) så tålmodige at de venter til jeg kommer med å åpne dagens pakke. Spørs hvor lenge det varer… Idag fikk de hver sin store sprettball. Så vi har spilt ball og spist frokost på gulvet alle sammen idag. En veldig koselig start på dagen. 
 

julekalender pakke nr. 3!

  
Itilegg kom bestefar på besøk idag morges! Fordi Daniel hadde glemt skolesekken sin i bilen hans igår 😜 ( godt det ikke er mer enn 45 min for bestefar å kjøre for å levere sekken da … ) ikke bare kom han med sekk, han stod å vasket opp etter frokosten og! Her snakker vi super bestefar! Bestefar var på besøk igår og hentet barns på skolen / i brh, alltid veldig populært. Han får kjørt seg da, med 3 barnebarn som helst skal sitte oppå han. Det kjøres tog over fjellet ( hodet hans ), han må bygge høye tårn av Lego ( som ødelegges så fort det er høyt nok ) , spille fotball og han må spionere. Aller helst skal dette gjøres samtidig! 
 

bestefar er populær for han har pepperkake med GODTERi på 😜

 
Ha en strålende dag! 

L 💙

4 kommentarer til “Hverdag: julestemning ⛄️ (for en liten stund ihvertfall ), 3.KALENDERluke 🎄 & Super Bestefar 💙 ! 

  1. Marianne

    Fin blogg du har, Linn <3
    Tusen takk for det fine julekortet!
    Det var årets første i postkassen vår – igjen! Du er flink:)
    Det er fint med litt inspirasjon for meg som ikke har begynt enda;-)
    Klem fra nabo'n:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.