Hverdag: 3 pjuske gutter, mann & høygravid kone = KAOS!!

Hver høst / vinter, skjer det samme! Guttene drar med seg alle basiller hjem fra skole og barnehage. En ting som er like sikkert, er at Robert blir syk samtidig. ( like sikkert er det at jeg av en eller annen merkelig grunn ikke blir smittet – heldigvis! ) Det er ikke mer enn et par uker siden at vi hadde en eller to av guttene hjemme, i 13 dager (!) … Denne uken var det duket for ny runde! I to dager har alle tre guttene vært hjemme. Omgangssyken! Alle barnefamiliers mareritt! De to største har ikke kastet opp på 2 døgn og er etter skolens/barnehagens regler «friskmeldte» og er imorgen klar for hverdagen igjen. Vet nesten ikke hvem som gleder seg mest til det? De eller jeg?

 

pusle skulle vi, hva skjedde med rydding?

pusle skulle vi, hva skjedde med rydding?

 

Dette var dagens scenario: 2 av 3 gutter som er mer eller mindre friske, en gutt som er blid men noe slapp, en halvpjusk mann som er på jobb. Legg til en ( meget ) høygravid kone som ikke har sovet på mange dager. Topp det hele med en film på TV og to iPader med hver sine filmer – for alle skal tross alt se på forskjellige filmer. ( men ingen ser på ) Leker strødd overalt, tog som blir liggende å tøffe for seg selv, legoklosser slenges rundt av en som tror han er Ninja, brødskivene de ble tilbudt til frokost ligger stadig ( selvsagt ) med smøreosten ned på teppet, gårsdagens middagstallerkener står fortsett på spisebordet … Det er KAOS!

 

gårsdagens middag står enda på bordet og venter ...

gårsdagens middag står enda på bordet og venter …

 

Løsningen? BESTEFAR! Snille bestefar som kommer kjørende fra Oslo for å tilbringe noen timer sammen barnebarna sine. Underholde de, mens jeg så vidt orket å reise meg opp for å lage en kopp kaffe til han. De digger han, de får stort sett gjøre det de vil: kjøre tog på hodet hans ( bratte fjelltopper ), bruke han som klatrestativ og spille fotball. En meget allsidig bestefar!

Nå krysser vi fingre for at vi er ferdige med sykdom på en lang stund!

L 😷

Annonser

4 kommentarer til “Hverdag: 3 pjuske gutter, mann & høygravid kone = KAOS!!

 1. Anne Grethe Furuholmen

  Godt at alle er på bedringens vei Linn. God helg til dere alle sammen.
  Koselig å lese familie bloggen din. Fint at bestefar er der 🙂
  Klem fra Kolbotn

  Svar
 2. Marianne

  Huffameg Linn! Mistenkte at det var sykdom hos dere også! Så dere jo ikke i går! Mia er heller ikke frisk, vært mer hjemme enn på skolen denne uken 🙁 Men heldigvis ingen omgangssyke, krysser fingrene for at vi slipper unna. God bedring til den minste og største hos deg:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.