Hektisk morgen: 2.dagen på RAD ( er det mulig?! ) , 15 mnd kontroll,svangerskapskontroll & juleKALENDER!

2 dager på rad!! Hvordan er det mulig? Til tross for alarm på mobilen! ( Ja, den slumret jeg i halvsvime .. Så den kan jeg skylde meg selv.. ) Alle tre guttene sov til kvart på 8! Misforstå meg rett, til vanlig ville jeg ikke finne på å klage på at de sover lenge – bare ikke idag! Jonathan hadde 15 mnd kontroll kl 08.30. Som nevnt før, er det ikke barebare å komme seg ut av huset om morgenen ( 3 gutter skal kles på, spise frokost, matpakker lager, sekker pakkes, kalenderen skal åpnes, bilen skal skrapes for is – hele 8,5 minus grader ute idag og ytterjakker m.m. skal på. Deretter er det kjøring først til barnehagen, så hjem igjen for å hente Jonathan hjemme, kjøre på SFO …) Med andre ord: mange ting som skal gjøres. Jammen var vi var bare to min (!) forsinket. Vaksinen er satt og han er levert til storebror i barnehagen. Puh!

 

15 mnd kontroll - fått vaksine

15 mnd kontroll – fått vaksine

 

SVANGERSKAPSKONTROLL

Terminen nærmer seg og jeg skal på kontroll idag. Har først de seneste ukene begynt å merke noe til selve svangerskapet. Kroppen er ikke helt på lag, det er begynner å bli tungt, jeg er trøtt – men for ikke sove ( vanskelig å finne en behagelig liggestilling )

 

bittelillebror i magen

bittelillebror i magen

Bittelillebror i magen 💜 - ikke så alt for lenge igjen nå

Bittelillebror i magen 💜 – ikke så alt for lenge igjen nå

 

DAGENS JULEKALENDERLUKE NR 15

Så ( lite ) kreativ som jeg er, så inneholdt dagen luke også Vennebyen effekt. Et lite puslespill.

 

julekalender nr 15

julekalender nr 15

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.