Hektisk dag, mammas gode (?) hjelpere, kjøring, kjøring & enda mer kjøring!

Etter mange dager inne, var det godt å lufte oss litt. (Om man ser bort ifra at vi ikke var de eneste i butikken, mye kjøring frem og tilbake, guttene sovnet av/på hele tiden i bilen, masse stressa mennesker som er ute å handler de siste pakkene og spinnville gutter som ikke har sett andre mennesker enn meg den siste uken osv) Så var det faktisk ganske greit å endelig komme oss ut litt! Første stopp var Sverige, for å handle litt mat og godnatt velling til Jonathan. Alltid like k(-a)os å handle noe så kjedelig som MAT med guttene. Ingen som vil sitte i handlevognen, bare løpe rundt og ta på ALT. Etter litt bestikking ( en flaske saft ), så ville de heller hjelpe meg med å handle. Ikke alltid like effektivt, men guttene fikk utløp for litt energi og jeg fikk god (?) hjelp.

 

image

Mammas gode hjelpere i butikken

image

Sebastian mente vi måtte mer doruller!

image

saft må vi ha, ifølge Jonathan! Han har akkurat oppdaget at man kan drikke andre ting enn bare VANN 🙄

 

En knapp time etterpå var ferdige og med Apa ( fra Vennebyen – som er veldig populært her ) på full guffe, var vi igjen klare for en kjøretur hjemover. Jeg begynner å bli rimelig lei Apa, Ted og Elfi! Hørt de samme sangene de siste 2 årene. Hver gang vi kjører noen sted, er det de samme sangene. Om og om igjen … «Mer Apa, mamma!» brøles det fra baksetet om musikken ikke kommer fort nok 🙊 Merkelig nok tar jeg meg selv i det: om jeg er ute å kjører alene, så sitter jeg å hører på Apa og synger av full hals 😂 – helt til jeg innser at jeg er alene!

En rask tur innom hjemme og vi var klare for nok en kjøretur. Til Aker Brygge for å hente den andre bilen. Robert var som nevnt tidligere på julelunsj fredag og hadde «glemt» at han parkerte bilen der. ( enda godt han «kom på det» før jul, ellers kunne det blitt veldig dyrt 🤑 ) Møtte tante Lill mens vi likevel var der og fikk sagt god jul til henne før det bar hjemover. Merket det var to utålmodige gutter som var tydelig lei av bilkjøringen nå. Sebastian sa klart ifra at NÅ var han sint. Etter lydnivået hans de siste 20 minuttene, ble jeg passe lei kjøring selv …

Ellers har guttene herjet som vanlig mens jeg har prøvd etter beste evne å gjøre noe fornuftig. Pakket inn hele 3 julegaver iløpet av dagen, så jeg er i det minste på god vei 😜 Eller? Fikk litt julefeeling da jeg fikk servert ribbe med tilbehør til middag idag. Selv om den følelsen forsvant fort, en rask titt ut av vinduet: duskregn, 10,5 grad, vind og ikke snø! En rask titt rundt i stuen: et lite juletre som er på høyde med Jonathan, uten pynt, lys og stjerne! Faktisk vår eneste julepynt. Og en rask titt på listen over julegaver: mangler fortsatt to pakker. Ja, ja! Jul blir det uansett!

Hvordan har din siste søndag i Advent vært? Hvordan ligger du an med foreldelsene? Kveldens oppgave, er å henge på noen julekuler på det søte, mini treet vårt. Gjenstår bare å se om jeg husker det eller orker,..

L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.