Glemt (fortrengt) juleferie, hverdagsluksus & BESTE juleKALENDERluke så langt: TANTE PLUTO !

I ammetåken (kan vel fortsatt kalle det for det?) så har jeg «glemt» at de to minste har juleferie og dermed ikke skulle i barnehagen idag. Fortrengt er vel kanskje mer riktig ord. Planen da jeg skrev de opp på ferie for lenge siden, var ihvertfall ikke at de skulle være syke og hjemme (stort sett) hele desember. Hjemme er de nå, Daniel har fortsatt to små dager igjen på skolen og Robert har en del jobb å få unna før vi kan ta juleferie med god samvittighet. For ikke å snakke om alle de «tusen små» tingene jeg må fikse! Jeg var jammen ikke alene ute i butikkene idag heller: 2,5 timer effektiv shopping, høygravid, vaggende og bærende på 17 poser – så var jeg ( nesten ) ferdig.

laget noen spiselige julegaver i år

laget noen spiselige julegaver i år

 

Innimellom alle dagens gjøremål, rakk jeg til og med min lille hverdagsluskus: Fikse neglene mine! Noe jeg har gjort de siste årene og jeg som jeg ikke har tenkt å slutte med. Det er et skikkelig break fra hverdagen! En time, en gang i måneden. En deilig luksus som jeg ikke kan slutte med, for det er min tid! Det hørtes veldig egoistisk ut, men det er sant. Ikke er jeg den kona som bruker mye penger på meg selv (jeg får dårlig samvittighet om jeg kjøper en ny ammetopp 😜) Min bestevenninne hadde timen før meg, så hun ble sittende å skravle litt med meg, det var veldig koselig. Pluss at jeg har en superdame som fikser neglene mine, så det er alltid alltid kos og god stemning.

image

hverdagsluksusen min 💅

 

Dagens JULEKALENDERpakke var «smeller» til de to største og en frukt smoothie til minstemann. Vi måtte selvsagt ut å teste litt SMELL og det var moro! Den største overraskelsen i dagens JULEKALENDERluke var: Tante Pluto! Hun kom på besøk! Det er alltid ekstra stas med besøk av tante Pluto, for hun er verdens kuleste tante ifølge guttene. Så fort hun kommer på besøk, blir hun overfalt 😀 Vi gleder oss alle sammen til juleFERIE og masse familiekos!

 

dagen lille pakke i kalenderen, den store var Tante Pluto!

dagen lille pakke i kalenderen, den store var Tante Pluto!

guttene & tante Pluto

guttene & tante Pluto

 

L 💙

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.