Brh/skole tips: Enklere hverdag? Lei av å lete etter den andre? Svaret er MILLEMA!

Det skal ikke mye til å glede en gravid, hormonell mamma om dagen: For noen dager siden fikk jeg en pakke fra millema.no , et relativt nytt merke. Det var tilfeldigheter som gjorde at jeg kom over hjemmesiden deres, etter en raskt titt der, bestemte jeg for å prøve. Foruten at de er laget i behagelig, mykt og varmt merino ull ( deilig for små barneføtter ) , så er det plass inni sokkene til å merke de med vannfast tusj. Hvor mange sokker har det?  Lurer på hvor mange ganger jeg har lett og lett etter guttenes sokker i barnehagen og på skolen… Fordi navnelapper alltid faller av, spesielt på ullsokker. Så dette må jo være helt perfekt for alle mammaer som er lei av å stadig kjøpe nye sokker? Ihvertfall for meg!

pakke

pakke

Ettersom om jeg er kjent for å være ( relativt ) utålmodig, så er det fint at de har leveringstid på kun et par dager fra bestilling. Prisen er det heller ingenting å si på! En annen smart detalj, er at utenpå sokkene står det størrelsen, slik at man enkelt finner hele paret når de er vasket. Alle kjenner vel til monsteret i vaskemaskinen og tørketrommelen som stadig spiser den ene sokken? Med 3 gutter ( med relativt like str på sokkene ) er ihvertfall dette tingen for meg!

plass til å merke sokkene med navn

plass til å merke sokkene med navn

en annen smart detalj: str nr utenpå!

en annen smart detalj: str nr utenpå!

 

Ekstra pluss for innbydende innpakning! Hvem ville vel ikke blitt glad for å få disse sokkene? Jeg vil virkelig dere å ta en titt på hjemmesiden deres: millema.no !

Guttene er like overbevist som meg – vi digger dem!

 

fornøyde brødre!

fornøyde brødre!

 

Har du prøvd Millema?

L <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.