Bake: Hjelpe meg? På jakt etter gode & enkle oppskrifter 🍴 ( jul 🎄 )

Har lagt merke til at det er mange matblogger her! Håper derfor noen av dere kan hjelpe meg! Jeg er på jakt etter gode og gjerne enkle oppskrifter på julebakst / julegodteri! ( karameller, fudge, cookies … ) Gjerne noe som er morsomt for guttene å være med å lage / pynte.  Eneste jeg ikke trenger oppskrift på, er pepperkaker. For det har vi allerede bakt, pyntet og spist 😜

1 av 7 (?) slag til jul?

Så dersom du har en noe du vil dele med meg – post en kommentar ( enten direkte til din blogg med oppskrift / skriv oppskriften her ) Jeg gleder meg til å prøve DIN oppskrift!

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.