Tog-dilla! 

Her går det i tog om dagen! ( en hang up, som mellomstemann har hatt det siste året! ) Tror vi har samtlige av Brio togene pluss en haug med andre! I alle størrelser og farger, med lyd, uten lyd, flytog, lastetog … Er det et tog, kan du være sikker på at vi har det 😂 !

Det bygges baner hver kveld ( opptil flere! ) For å hindre at hver eneste bane blir ødelagt av en lillebror som bare vil være med å leke, så kom jeg på den geniale ideen ( syns jeg ihvertfall selv ) – å lage min egen togbane! Brukte to paller som ble malt, satt på store låsbare/justerbare hjul, fikk laget en mdf plate som og fikk et strøk med maling og limte fast en togbane! Enkelt, billig og moro! Og mammapoeng i bøtter og spann hos guttene!

Det er for øvrig flyttet ut av stuen og og inn på lekerommet, ikke tro jeg lar en 2 åring bestemme hvor skapét, toget i dette tilfelle, skal stå 😜

Tut-tut herfra 🚂

L 💙

IMG_5410.JPG

IMG_5273.JPG

Annonser

3 kommentarer til “Tog-dilla! 

  1. Linn Innleggsforfatter

    Takk for det,Trine! Hverdagen med mange små gutter er hektisk – men utrolig givende! Jeg mener at hverdagen vår blir det vi selv gjør den til 🙂 Og jeg digger hverdagen 😃 skal sjekke ut din blogg etterpå 🙂

    Svar
  2. Trine Skar

    For en koselig blogg du har. Jeg er også mamma til 4, men litt større barn. Kjenner igjen mye av det du skriver :-). Sjekk gjerne ut min blogg med skråblikk 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.