Tidenes sykeste jul @frubevershverdag

Thomas toget 🚂 , pjusk gutt = medisin og is ! 

Våknet med en slapp gutt idag. Sebastian er pjusk!  Små feber, forkjølet og slapp. Det er ikke så mye å gjøre når man er så slapp, alt han vil er å se på Thomas toget-film og lese Thomas toget bok 🚂 ( allerede rukket å se to filmer! )

Thomas toget film(-er) må til når man er 2 år og syk

Prøvde med alle overtalelser for å få gitt han en skje med flytende ibux MED jordbærsmak. ( alle liker vel jordbær?🍓 ) Tre skjeer gikk rett i sengen vår .. Deilig og klissete! Han nektet å åpne munnen, helt til jeg lokket med saft is som premie. Da gapte han til slutt opp og svelget unna. Så vidt … 

Noen tips for å få i små barn medisin, uten å lokke med is? Robert ble nettopp sendt i butikken for å kjøpe mer saft is – i tilfelle jeg må gi han mer medisin 😜

og Thomas toget bok hører med


Ikke noe særlig moro å være syk, spesielt ikke når storebror er på skolen og lillebror er i barnehagen. Heldigvis har han «kinen» ( kaninen, som faktisk ikke er en kanin, men et LAM han fikk av tante Lill da han ble født.  ) 

«kinen» og en pjusk gutt


Nå krysser mamman i huset fingrene for at det snart er en frisk gutt som er klar for hverdagen igjen. Og at ingen andre blir smittet! 

L 💙 
 

Annonser

2 kommentarer til “Thomas toget 🚂 , pjusk gutt = medisin og is ! 

  1. FruBever

    Hei Ønskemor! Grusomt med syke barn, når alt han vil er å ligge inntil/oppå meg. ( og det er vaaaarmt! ) jeg er veldig fornøyd med det termometeret – beste panne-måler’n vi har hatt! Prøvd forskjellige fra apotekene, men denne er den beste og enkleste å bruke. Ha en strålende dag 😊

    Svar
  2. Ønskemor

    Åh, ikke gøy med syke barn. Jeg har enda ikke opplevd det. Kan ikke si jeg gruer meg, men man vet jo at det kommer en gang. Jeg har nettopp kjøpt samme pannetermometer som du har, men ikke fått testet det skikkelig enda. Er du fornøyd med det?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.