FruBeversHverdag middagstips når du er gravid ...

Spise for to?

Kroppen har nå skjønt at den er gravid (-igjen) og trøttheten kommer snikende når jeg minst aner det. Den er i opprør og vil bare ha godteri, brus og julekake ned brunost. Av all ting!

Føler det litt sånn:

  (bildet er lånt med tillatelse av Line – kosogkaos.no – trykk på linken! sjekk ut siden hennes for utrolig morsomme tegninger!)

Helt ærlig, så tror jeg at jeg spiser nok usunt for langt flere enn to. Hver dag!

Hvor mange spiser/spiste du for da du var gravid?

L 💙

Og hva med denne?

Annonser

2 kommentarer til “Spise for to?

 1. Teresia

  Hej! Först, grattis till den lille i magen. Spännande med en till!
  Mitt problem har snarare varit under-spising. Var så dålig att det mesta inte gick ner. Det som fungerade en dag tålde jag inte lukten av nästa. Vitlök var bannlyst i hemmet, hade ett te- o kaffeskåp som jag rengjorde tre gånger, lämnade ättika över natten för att få bort lukten och plastade slutligen in allt som ett sista försök. Inget hjälpte och nu när jag inte är gravid känner jag inget alls. 😉
  Godsaker gick helt bort, absolut inget med choklad, fast det ändrade sig på slutet. 😛 Däremot äpplet «pink lady» gick ner i massor. Var ett måste att ha hemma och bunkrade så fort det var billigare någonstans 😉

  Kramar!

  Svar
  1. Linn Innleggsforfatter

   Nam! Det er jo verdens beste epler! Har fått dilla på klementiner nå, kan spise 5-6 stykker på en gang og gjerne flere ganger om dagen. Sikkert kjempegodt for magen i lengden. Men sikkert bedre enn godteri og julekake .. Ha ha! Har du merket forskjell i svangerskapene med tanke på matlyster? Eller har det vært det samme?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.