Opptur 👍🏻, nedtur 👎🏻 og togtur 🚂 – fortsatt pjusk gutt 😷

OPPTUR 👍🏻: Våknet idag til en strålende blid og fornøyd Sebastian! Daniel & Jonathan ble levert på skolen og i barnehagen som vanlig. Allerede fem min etter jeg kom hjem fra å kjørt de, begynte han å spørre om jeg ikke snart skulle hente de. Han ville leke! Et godt tegn tenkte jeg. Hele formiddagen idag har jeg underholdt han så godt jeg kan med tog, bygget baner, sett Thomas tog filmene ( jada, alle vi så opptil flere ganger igår! ) og fått servert uendelig mye » mat » fra kafeen hans. Formen var plutselig på topp igjen! 
 

fornøyd med tog-bane ferdighetene mine!

 
  

 

serverer de fineste retter til mamma !

 
Alt så ut til å gå rette veien – helt til jeg hentet de to andre! Da kom nedturen og Sebastian orket ikke engang å leke med brødrene sine. Tilbake var den pjuske gutten fra dagen før, med ønsket: sitte på fanget til Pappa’n sin. Krysser fingrene for at hele gjengen snart er frisk igjen. 

God kveld i stuen! 

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.