Ny togstasjon 🚂 & bedre form 😷= glad gutt 😊! 

Vi har vært preget av mye sykdom den siste måneden. Alle har vært syke, utenom meg! Lurer på om jeg har et eget mamma-gen som ikke tillater kroppen å bli syk. Noen andre som har dette genet? Startet med omgangssyken på 2 av 3 barn, magevirus, feber, bihulebetennelse, antibiotika kurer og en slapp gjeng! Akkurat i det jeg trodde alle var fine i farten igjen, ble Sebastian syk igjen! Vært hjemme hele uken 😷 Satser på at idag er siste dagen hjemme og at han er klar for lek i barnehagen imorgen. ( litt mer spennende enn å leke med mamma for 5:dag på rad … Mamma er kul, men ikke såååå kul å leke med 😜 ) – og jeg begynner å bli rimelig lei av Thomas toget og bygge togbaner! 

 

fikk ny togstasjon igår – her sover togene for de som ikke visste det ..

 
Bank i bordet! Ingen andre er blitt dårlige, så nå krysser jeg fingrene for at det fortsetter. 

Gjett hva vi skal se på nå? Thomas toget-film! Som Sebastian sier » mamma, nå koooooser vi oss » 😜 ! 

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.