Jul, pakkekalender og mammapoeng!

Jeg var dum nok til å spørre de to største guttene om de helst ville ha sjokolade kalender eller pakkekalender. Ikke overaskende nok svarte begge » pakkkekalender «! Her er beviset: jeg ble overtalt av 6 åringen og 2 åringen til å lage pakkekalender og følte at minstemann og måtte få sin egen kalender…

Pakkene inneholder alt fra praktiske ting de trenger som treningsbukser, drikkeflasker, vanter, hals, refleks, noe godteri, små leker etc. I tillegg har jeg pakket pepperkakeformer så vi kan bake sammen. Maling og tjukke tusjer med stempler, så vi kan tegne sammen. Har blitt inspirert av andre til å ( prøve ) å legge opp til noen aktiviteter og.

For å holde kontroll ( som kontroll freaken jeg er 😜 ) så har jeg forskjellig stempel på hver av guttene sin kalender. Ellers er de pakket i enkle papirposer med nr lapp på. Enkelt, dekorativt og ikke minst praktisk for små hender å åpne selv.

Er ikke dette nok til å få noen mammapoeng, så vet ikke jeg!         Har du begynt juleforbredelser enda? Eller er det for tidlig?

L💙

24 x 3pakkekalender … hvor starter man?

 

forskjellig stempel til hver gutt for å holde kontroll!

halvveis …

 

ferdig!

 

viktig med oversikt over hva de får, hvilket dag og hvilket stempel de har!

 

Annonser

4 kommentarer til “Jul, pakkekalender og mammapoeng!

  1. Linn Innleggsforfatter

   Takk, Catrine! Scoret mange mammapoeng hos de to største da jeg sa at kalenderne var ferdigpakket alt 😜

   Svar
 1. Therese

  Linn, hva er du lagd av? 😂😂 Du får sånne slække mødre (som meg) til å se enda slækkere ut! 😂 Jeg er imponert! Beyond words!!!

  Svar
  1. Linn Innleggsforfatter

   Ha ha ha, Therese! Fikk ånden over meg 😜 og kom på at jeg hadde maaaange pakker å pakke inn i år! ( neste år blir det jo 24 til! ) ha ha! Spørs om jeg kommer til å spørre guttene neste år, eller bare velge sjokolade kalender. Ha ha!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.