Interiør: byggeprosjekt &  Madeby herr & fruBever 🔨✏️

MadeBy herr og fruBever: SOFABORD! Bordet er akkurat samme design som spisestuen og benken, bare mindre format. Bordet er 120 cm x 80 og i samme materiale som spisestuen. Det er lakket x antall ganger for å tåle små barn og leker som til stadighet dunket i bordet.

 

madeby herr & fruBever – samme stil som spisestuen vår

 

Som vanlig når jeg er gravid, så bygges det på eller ut på huset. Dette svangerskapet er inget unntak! Her bygges det nytt inngangsparti for at vi skal få større gang ( blir fort maaange par sko, jakker, sekker, vogner etc med små barn ) & vaskerom. Etter jeg fikk barn ble jeg uvanlig opptatt av at jeg virkelig ønsket meg vaskerom & tørketrommel! Ha ha! Siste har jeg hatt i flere år og jeg må si jeg elsker den! Kjærlighet ved første blikk 😜 Nå håper jeg at jeg føler det samme når jeg endelig får mitt etterlengtet vaskerom.

før-bildet/vegger og glass er tatt ned allerede

 

går unna her !

 

vegger og isolasjon på plass!

 

ferdigmalt- nå gjenstår » bare » innvedig !

Det skal etter planen være ferdig om få dager. Gleder meg som bare det til å se resultatet! I gangen skal det være MASSE med skapplass ( selvsagt egen designet skap med hyller og skyvedører ) og masse smarte oppebevaringsløsninger til små sko & jakker.

Tips meg gjerne om gode løsninger til sko oppbevaring!

God fredag!

L 💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.