Bloggerne i Inspira

Bloggerne i Inspira-bloggnettverk

 

holt

Avdeling Holt:  www.avdelingholt.no/anja

Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat. Skriver om mat, trening, rollen som «100% mamma 50% av året,» litt om fordommer, nyhetsbilde og mye fokus på de små tingene som lager perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

*

frubeverFruBevers hverdag: http://frubever.bloggnorge.com

Jeg er Linn 33 år og daglig leder i familien Omre Jakobsen!
Jeg er gift med Robert – drømmemannen. Mamma til 4 små gutter. ( 6 år, 2 år, 1 år og en på 14 uker )
Jeg startet å blogge som en motvekt til alle de «perfekte» bloggene som finnes – her liker jeg at ting ikke er perfekt. Huset må ikke være skinnende rent, fritt for leker og jeg må ikke trene 5 ganger i uken. Ikke for å være en god mamma. Her i huset er det stort sett leker overalt hele tiden, ikke baker jeg brød hver morgen og trening har jeg gitt opp for lenge siden. Men hva gjør vel det? Så lenge guttene mine har en god hverdag? Det er DET alt handler om til slutt. Hverdagen! – og jeg digger den.

*

cropped-headerfrujacobsen2

Fru Jacobsen: http://www.frujacobsen.no

Jeg heter Trine Lise. Jeg er 30 år, gift og firebarnsmor. Her på bloggen skriver jeg om alt som dukker opp i en småbarnsmors hode.

Bloggen er mitt fristed og min terapi:)
kokosKlin-Kokos: http://klin-kokos.no

Jeg er Anita og er 29 år, samboer og mamma til tre herlige gutter på 11, 7 og snart 1 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende som webdesigner og virtuell assistent, samt at jeg driver bloggen www.klin-kokos.no. Der blogger jeg om kosthold, helse, DIY, mammarollen og hverdagen vår.

*

didriksen

Livet i Casa Didriksen: http://www.casadidriksen.com

Jeg heter Laila og er firebarnsmamma og distriktslege. Fire barn født i 06,09,12 og 15. Tre jenter og en gutt. Blogger om livet med stort og smått og det som er viktig akkurat der og da. Bloggen har blitt en fin «dagbok» som hele familien liker å lese for å huske tilbake. Av og til slår jeg til og skriver noe som er interessant for allmennheten og deltar således i «samfunnsdebatten».

*

meginspira

Louises lille verden: http://www.louiseslilleverden.no

Jeg heter Louise. Jeg er 34 år gammel, er gift og har to barn. Jeg fikk en virusutløst ME-diagnose i 2012, og livet mitt ble snudd på hodet. Det er tøft å være syk småbarnsmor, men denne bloggen skal ikke være svart og trist. Den skal heller være en minnebok for alt det fine som skjer i livet mitt, det morsomme jeg får oppleve, og tanker jeg har om ting som opptar meg.

*

stork

Mitt storkebarn: http://www.mittstorkebarn.com

Jeg kaller meg Ønskemor og jeg skriver om mitt liv som enestående mamma til lille Storkfrøken. Hun ble laget på en klinikk i Danmark etter tre lange år med prøving. Jeg valgte å få barn alene og brukte donor fordi jeg kjente den biologiske klokken tikke. Jeg angrer ikke et sekund. Livet med barn er fantastisk. Men jeg håper selvfølgelig det dukker opp en flott mann til meg også etterhvert. Jeg jobber som lærer og prøver å sjonglere alle gjøremål i en hektisk hverdag.

*

petrus

Petrus og Petrine: http://petrusogpetrine.no

Jeg heter Nann Karin og jeg er så heldig at jeg ble mamma sent i livet, – selvfølgelig til en flott fyr. Bloggen inneholder hverdagsbetraktninger og det som har fokus der og da. Det kan være ting vi opplever eller temaer jeg kommer bort i, tenker på eller møter gjennom jobben som lærer. Det fører til at Petrus ikke alltid er vår gutt, men kan være et tenkt barn eller et barn jeg har observert. Jeg er alltid Petrine og innleggene er alltid ført av min penn. Velkommen inn til vår verden i ord og bilder.

*

absolutthjemme

Absolutt hjemme: http://absolutthjemme.com
Jeg er Linda og skriver bloggen Absolutt hjemme/Hotell Hagen. Gift, 8 barn. Vi roter mye, bråker mye, koser mye, ler mye og er veldig opptatt av hjemmelaget pizza og pannekaker. Hos oss er det alltid (litt for mye) liv og vi prøver så godt vi kan å leve i harmoni. Mor er hjemmeværende og far jobber i eget firma, Den Røde Gorilla, hvor han leser og produserer reklame til radio og tv etc. Velkommen til oss!

 *

nienna

According to Nienna: http://www.accordingtonienna.com/blogg/

Her vil du finne glimt fra en forholdsvis mistilpasset hulders hverdag, samt tips og inspirasjon til en grønn livsstil i et alt annet enn grønt samfunn. I tillegg vil du finne en god del om litteratur her, av mange slag, men kanskje spesielt ecofiction, fantasy og myter.

 

Annonse:css.php
Driftes av Bloggnorge.com - Genc Media™ - Webdesign og hjemmeside - WP Wordpress, HTML, CSS - PRO ISP
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.