Deilig start på julen når mamma’n sitter å gråter av smerte …

I helgen har det vært full rulle, med masse besøk av små og store venner og ikke minst familie. Det har vært en god forsmak på juleferien og det som venter oss, masse sosial tid med de menneskene vi er glade i.

Lillejulaften og jeg sitter å gråter

Utfordringen nå er at jeg ikke kan bevege nakken. Jeg har fått tidenes kink i nakken!
Igår da jeg stod opp, kjente jeg at det skjedde noe oppi der. Et lite knepp på en måte. Umiddelbart kjente jeg litt smerter. Men ikke verre enn at jeg kom meg igjennom dagen.

Idag da jeg stod opp, klarte jeg knapt å komme meg ut av sengen. Det gjorde så mye vondt. At jeg faktisk gråt. (Og jeg som aldri gråter…) Jeg prøvde desperat å få en kiropraktor time idag. Men lillejulaften viser seg å være vanskelig å få en drop in time på. Heldigvis har jeg god familie, så jeg fikk noen piller.

Med jevnlig inntak av muskeldempende piller, kom jeg meg så vidt igjennom dagen. Nå skal jeg ligge i vater på sofaen mens jeg venter på Hovmester’n. For det hører tradisjonen til. Skal du se den?

Deilig start på julen når mamma’n sitter å gråter 😢 - FruBeversHverdag

Deilig start på julen når mamma’n sitter å gråter 😢 – FruBeversHverdag

God lillejulaften til deg og dine!

Klem,

Linn 💙

Ps, Har du deltatt i siste luken i julekalenderen om å vinne 10 klippekort til Sprett aktivitetspark med både klatring i Fun Walls, lekeland og trampolinepark? Om ikke – delta på FruBevershverdag på Facebook 🤩!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.