Vinn matchene luer til deg og din lille 🍁🧡🍂

Høsten er her for fullt! Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg digger høsten. Fargene i naturen er fantastiske! Det er deilig å være ute i skogen, masse spennende å se. Jeg liker når det begynner å bli mørkere og jeg kan tenne duftlys og snart fyre i peisen. Når det gjelder høstmat, er jeg veldig glad i gryteretter, fårikål og supper. Jeg liker også når luften blir litt skarpere. Hva syns du er det beste med høsten?

Vinn matchende lue @FruBeversHverdag

Vinn matchende lue @FruBeversHverdag

Kald luft, men ikke fryse

Selv om det blir kaldere, skal man ikke fryse på ørene. Derfor tenkte jeg det ville passe fint med en lue give away. Luen til den minste passer fra ca 6 mnd og til 2 år.

NB, fargen på luen du kan vinne, er hvite! Dusken er juksepels og lik i fargen.

Vinn matchende lue @FruBeversHverdag

Vinn matchende lue @FruBeversHverdag

Om du har lyst til å vinne luer:

🍂Fortell meg hva din favoritt høstaktivitet er!

Vi trekker en tilfeldig vinner søndag kl 21.00. Vinneren blir annonsert kort tid etterpå og ha en uke på å gi lyd fra seg. Ellers vil det bli trukket en ny vinner.

Lykke til og fortsatt god oktober!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Vinn matchene luer til deg og din lille 🍁🧡🍂

  1. Liss Thomassen

    🏍 Trialsamling, treninger og løp, dette er i skogen 🌳så det blir noen km gåing🚶‍♀️, så skogturer er topp og envsofa og bok på kvelden

    Svar
  2. Therese Tønder Pettersen

    Vi synes det beste med høsten er egentlig alt! Men favoritten er nok å komme seg ut i skog og mark for å fyre opp bål og ha med varm kakao i termos☺️ Høsten er så fin og vi bruker mye tid ute, her i nord har vi vært så heldige med været så langt☀️ Barna elsker å kunne plukke med seg pinner og fine blader som de tar med seg hjem for å pynte inngangen vår med🍁🍂☺️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.