Dårlig planlagt å få barn midt i fellesferien og når man glemmer tidspunktet man inviterer til – men feiring ble det likevel! #temabursdag 🎈

Ifjor da han fylte år, valgte han Superhelt-tema! Da jeg spurte han i år, ønsket han seg Pokémon-tema til bursdagsfeiringen med små venner. Han har et annet tema til familebursdagen imorgen, men det får du vite litt senere. (Med en super overraskelse til deg!)

Temabursdag: Pokémon @frubevershverdag

Temabursdag: Pokémon @frubevershverdag

Det er litt dårlig planlagt å få barn midt i fellesferien, men sånn er det nå en gang. Så det var noen som ikke kunne komme. Og jeg bommet med to timer. Trodde jeg inviterte til klokken 14, men plutselig dukket det små gjester opp klokken 12. Snakk om å ha teflonhjerne 😁 Heldigvis hadde jeg gjort klart alt på morgenen. I går ble han likevel feiret av de av sine små venner som ikke var bortreiste. Terrassen ble «pyntet» med provisorisk løsning på «tak» grunnet varmen, pokemonballonger og andre effekter. Han er ikke spesielt glad i kaker, men ønsket seg muffins uten pynt. Han ville ha rundstykker med masse pålegg. Og han ville ha grønnsaker og dip. Dessuten ville han gjerne ha is i kjeks! Fyller man (snart) 6 år, da blir det sånn som man selv ønsker det da!

Temabursdag: Pokémon @frubevershverdag

Temabursdag: Pokémon @frubevershverdag

 

Han syns syns det var litt vel mange mennesker og trakk seg litt unna og gjemte seg inne. Men etterhvert varmet han opp og da var bestevennen hans god å ha. Han pakket opp alle pakkene sine etter bursdagsfesten og var kjempefornøyd! Pokémon kort, Spinjitzu og spion-utstyr for å nevne noen gaver.

Nå er det snart den ordentlige bursdagen hans og duket for storstilt familiefeiring! Ps, minner om at du kan vinne GPS FOR BARN mobilklokke på bloggen // Facebook siden vår NÅ!

Er du glad i bursdagfeiring? Og temabursdag? Hva er favoritt tema?

Klem,

Linn 🥳

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.