Ny konebil på ønskelisten! Hva er din drømmebil? 🚗

De siste dagene har jeg vært så heldig å få låne to nye, kule og heftige biler! (Jeg som aldri har brydd meg nevneverdig om verken bil eller bilvedlikehold. Man trenger jo ikke å vaske bilen, for det kommer jo alltids litt regn. Der har du meg meg og mitt forhold til bil)

Min bil hadde et lite uhell og måtte et besøk på verkstedet. Og jeg har i mellomtiden funnet ut at dette er mine to nye bilfavoritter og min (drømme) konebil!

Ny konebil // 5 barnsmamma

Ny konebil // 5 barnsmamma

Første bilen jeg fikk låne var denne snertne Audi Q5’en! En bil jeg virkelig digger å kjøre. Her sitter jeg høyt og har god oversikt. Jeg har god plass til 4 bilstoler. En ting jeg falt helt for med denne, er at bakluken åpner seg selv! Min bil er så gammel, så det mest fancy du finner der, er rompevarmeren 😂 Helt genialt når jeg kommer med 4 handleposer i hånden, mens jeg manøvrerer bilstolen til Oskar.

Dagen etter kom denne, LandRover Discovery rullende inn på gårdsplassen. Denne gikk også under navnet «lastebilen» for den er gedigen! Jeg måtte faktisk hoppe ned for å komme meg ut av bilen! Men himmel og hav, for en utsikt jeg hadde! Her satt jeg så høyt oppe og hadde full kontroll. Dessuten var det en ganske heftig motor i denne, fikk jeg høre.

Ny konebil // 5 barnsmamma

Ny konebil // 5 barnsmamma

Jeg fikk et lite crush på begge bilene. Og faktisk usikker på hvem av de jeg aller helst ville hatt.

Nå er min bil (snart) tilbake og jeg må innrømme at jeg savner å se ut av vinduet og se en av disse to stå der. (Jeg savnet Audien så mye, at sist jeg var å handlet i butikken, så lette jeg etter knappen i bakluken for å få den til å lukke seg 😂 Merkelig nok fant jeg den aldri …

Ny konebil // 5 barnsmamma

Ny konebil // 5 barnsmamma

Hva er din drømmebil? Og hvorfor?

Klem,

Linn 🚗

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.