Takknemlig for familie og gode venner 💙

Hva er du takknemlig for? Igjen er jeg inspirert av Skogfruen 💙

Nylig leste jeg hos Skogfrue og ble inspirert til å skrive dette innlegget. Hun skrev nemlig et innlegg om takknemlighetsjournal. At hun brukte 5 minutter hver morgen til å skrive ned bra, positive ting. For en god start på dagen det måtte være, tenkte jeg.

Jeg har ikke tenkt til å begynne med det, for her er det kaotisk om morgenen. Med alle guttene på det plutselig lille, trange badet. Som regel er vi alltid litt sent ute og. Tro du meg, passe kaos. Istendfor å gjøre som Skogfrue, ville jeg skrive ned hva jeg faktisk er takknemlig for akkurat nå!

Takknemlig for familie og gode venner 💙

Takknemlig for familie og gode venner 💙

Jeg har hatt et veldig tungt 2018 og de som er nærme meg har vært her. Støttet. Heiet. Lyttet. Det jeg er aller mest takknemlig for, er familien min og de fantastiske vennene vi har rundt oss. Uten de vet jeg faktisk ikke hvordan jeg ville klart meg.

Jeg er takknemlig for at de 5 guttene mine er friske! Det er ingen selvfølge. At Markus er kreftfri. At min egen helse er ok. Jeg har sagt det før og sier det igjen, helsen er så viktig!

Selvsagt er jeg også takknemlig for de typiske materialistiske tingene, som at vi har et hus, bil etc. Likevel så er det ingenting som slår familien og vennene våre! Jeg er uendelig takknemlig for nettverket vi har rundt oss. Gode venner er virkelig verdt sin vekt i gull! De vennene som bare ser hva jeg trenger, som ikke trenger å spørre. De som stiller opp uansett. De jeg kan ringe til alle døgnets tider. Himmel og hav, så takknemlig jeg er for det!

Hva er DU takknemlig for? God søndagskveld til deg 💙

Klem,

Linn 🥰

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Hva er du takknemlig for? Igjen er jeg inspirert av Skogfruen 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.